Srp53 Gamzecabuk Allahım bize de yaşatsın inşallah o şoktan ben de çok eminim kız çıkmaz asla diyorum 🤣
Gamzecabuk Srp53 ahahah ama daha bi güzel oldu bir 5 saniyelik o şok olma duygusu şuan kızım olacağı icin çok heyecanlıyım ❤️
Gg5348 Srp53 kendim dahil çevrem hep kız hepimizde eylülde doğurucaz🥰 allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻
myangelson Srp53 benim ilk çocuğum erkek ama kaybettik 2 sene sonra tekrar hamile kaldım bakalım hangisi olursa kabulumuz sağlıklı olsun zamanında gelsin yeter 🧡
Srp53 myangelson başınız sağ olsun benim de iki kaybım var Allah sağ Salim gelmelerini nasip etsin inşallah cinsiyet önemli değil.
Srp53 nuurmiss onlar biraz tevatür bence ya çok da uymuyor gibi. Valla anlamıyorum ben de dedim bi post açayım kız doğuran doğuracak olan var mı ki tek tük varmış 🤣
nuurmiss Srp53 hepimizin çocuğu sağlıkla dünyaya gelsin uzun ömürleri olsun cinsiyetin bir önemi yok 😁💙💙
Booksandcats Srp53 aynen öyle biz aramızda bazen şakasına kız doğuracak arkadaşıma bak şimdiden 6 tane damat adayın var diyoruz 🤣🤭
Leyliya Srp53 bende öyle diyordum ya herkes erkeğe hamile kesin benimkiler de erkektir diyip gönlümden kız geçiyordu. Gönlümdeki oldu acele etmezlerse ekimde kavuşacağız inşallah kızlarımla💗
Srp53 Leyliya ikiz mi ay ne güzel valla millet bir tane bulamıyorken size bonkör davranılmış ☺️inşallah sağlıkla kavuşursunuz ❤️
Maviss718 Benimde kızçem olacak 🥰 benimde tam tersi etrafımdaki herkesin kızı oluyor erkek bebiş yok 😊