Srp53 Son bir ay içinde 5 yakınım cinsiyet öğrendi 5i de erkek. Çevremde kız bebek yok nerdeyse ayarlanmış gibi sanki 😀 sizin çevre nasıl ? Haftamdayım ben de gönlümden geçen kız ama hayırlısı olsun diyorum ❤️
myangelson Srp53 benim de yengem erkek, 2 arkadaşım da erkek doğurdu yeni, burada var bir kaç kişi erkek 😂😂 bizim henüz cinsiyet belli değil 9 haftaligiz ama erkek hissediyorum 😂
Gamzecabuk Srp53 😀ben doğurucam inşallah cinsiyeti öğrenmeden önce öyle emindim ki oğlum olacak diye cinsiyet partisi yaptık evde pembis konfetileri görünce ben şok 😀
Srp53 Merve_kucuk yaa sağlıkla gelsin inşallah. Ben en son 10 sene önce falan kız bebek gördüm nerdeyse 😀
Miniklerinannesiyim Merve_kucuk Ekimden sonra dpgacakların hepsi erkek bence arkadaşımda Ekim ilk haftası onunkide kız
Nazgrr Hahahahahahah bu yıl erkek yılı herhalde doktorumda diyor bebeklerimin hepsi erkek😅 Benimde gönlümden geçen kızdı ama Allahım erkek nasip etti
Srp53 Nazgrr hayırlısı olsun bana da 11. Haftada kıza benziyor ama çok erken daha dedi dua ediyorum değişmesin diye hiç çocuğum yok benim düşüğüm var öncesinde de ilk önce hayırlısı tabii de erkeği nerde bakcan kız öyle değil minnoş 😆
QBuse1123 Nazgrr Srp53 erkek yılı bence geçen yıl benim de öyleydi herkes kız benim de kızım olmustu.
Merve_kucuk Srp53 yaa sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🤍 Srp53 Ben en son 10 sene önce falan kız bebek gördüm nerdeyse 😀 😂😂
Srp53 myangelson ben de erkek hissediyorum o kadar kız yok ki kendimi de erkek hissediyorum bazen shshsh🤣
Booksandcats Benimle beraber 7 tane hamile tanıyorum doğum yapanlar da oldu ama 1 tane kız var içimizde sadece. Garip bir şekilde herkes erkek bebeğe hamile bu yıl 🤭
Srp53 Booksandcats bence her yıl herkes erkeğe hamile diyorum ya burda kıtlık var bu kadar uşağı kimle evlendircez bilmiyorum 😆
Nazgrr Srp53 öyle öyle valla kız çocukları bir başka erkek çocukları zor gerçekten bir erkek kardeşim var hala büyütmeye çalışıyoruz haaa birde kaynanamın doğurduğu var 😂😂
Rengarenk_Dusler Srp53 Allah sağlıklısını nasip etsin ama erkeği nerde bakıcan” cümleniz hiç hoş olmamış:) rabbim nasip ettiyse kız erkek ne fark eder ?
myangelson Srp53 ben ilk zamanlar hamile kalmadan önce falan kız olacak diyordum şu son 2-3 haftadır erkek hissi yüklendi 😅
3827 Srp53 canım bende dün erkek olduğunu öğrendim 16. Haftadayız Çin takvimi tuttu inanmaya başladım Çin takvimi seninkini ne gösteriyor 😄😄
Srp53 Gamzecabuk Allahım bize de yaşatsın inşallah o şoktan ben de çok eminim kız çıkmaz asla diyorum 🤣
Booksandcats Srp53 aynen öyle biz aramızda bazen şakasına kız doğuracak arkadaşıma bak şimdiden 6 tane damat adayın var diyoruz 🤣🤭
nuurmiss kız belirtilere rağmen erkeğe hamileyim😁😁 bende merak ediyordum kim doğuruyor bu sene kız diye😁
Srp53 nuurmiss onlar biraz tevatür bence ya çok da uymuyor gibi. Valla anlamıyorum ben de dedim bi post açayım kız doğuran doğuracak olan var mı ki tek tük varmış 🤣