fasulye_35 Sara-571 benim ilk bebişe de erkek demişlerdi sonraki kontrolde kız dediler kızım oldu değişebiliyor az bir ihtimal de olsa
Mrtbrv fasulye_35 bana 6 aya kadar kız dedı özel farklı bir neden den devlete gıttım erkek dedı ve erkekti şok olmustum. Bence cok erken bekleee
Linamira Makbule_199110 benim de üçüncü kızım geliyor sağlıklı olsun önemli olan o ama içimden hep erkek geçiyordu doktorda başta erkek demişti sonradan kız çıktı biraz üzüldüm
Makbule_199110 Linamira ya aslında 2 duyguyu da tatmak istediğimden geliyor biraz burukluk ama nasipte öte yol yok canim saglikli sihhatli ya buna çok şükür Allah ne verirse hayırlı suni versin seninde hayırlı olsun
Fatmanur12345 fasulye_35 kusura bakma konudan bağımsız bebeği kaçıncı haftada gördünüz acaba 6+2 de sadece keseyi gördük pazartesi kontrolüm var ilk hamileliğim korkuyorum açıkçası boş gebelikse diye
fasulye_35 Fatmanur12345 kusura bakmayın görmedim ben 7 . Haftada görmüştüm hem keseyi hem kalp atışını
Fatmanur12345 fasulye_35 7+5 ye gittiğimde yani dün bebek yok kese var boş gebelik haftaya gelin kürtaj yapalım dediler çok ağladım cok üzüldüm ne olur ne olmaz olucaksada özelde olsun dedim orada da bebeği de gördüm kalp atışını da duydum çok şükür 🙏🥲❤️❤️❤️❤️
fasulye_35 Fatmanur12345 benim ilk gebeliğimdede öyle olmuştu şimdi kızım 1,5 yaşında 🌸allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin