basakc36 Ayseglllllll hazırlıkların %10nu tamam 😂 indirim oldukça almaya çalışıyorum kıyafet konusu kafamı karıştırıyor.Hangisinden ne kadar alıcam falan
Caglasmz Ayseglllllll çoook eksik var ve her şey çok pahalı 🥹 odası yeni boyandı yatağı kuruldu şimdi ıvır zıvır eksiklerine başlayacağım. Havlusuydu müsliniydi vs vs
14022024 Ayseglllllll ilk oglumdan herşey vardı ekstra aldilarim oldu tabi ama cok rahatız bir ara kıyafetleri yıkayacam ama bakalım ne zaman
_ozlmm Ayseglllllll Ekim annesiyim aslında ama sezaryen olacağı için Eylül sonu olur muhtemelen 😂 Her şeyim hazır çanta hazırlamam kaldı bir tek onun içinde kargomun gelmesini bekliyorum tek seferde hepsini koyarım bir daha uğraşmam diyorum 😂
Ayseglllllll basakc36 ayayy bende öyleydim artık tecrübeli annelerden fikir alarak oluşturdum ona göre aldım evett bende indirim yakaladıkça herşey aşırı pahalı😂🥰🙈
Ayseglllllll Caglasmz bendee önce eksikleri hallettim küçük parçalarr kıyafetlerini hallettim asla bitmiyor eksik ama bu ay odası boyanacak inşallah sonra odasını alırız allah nasib ederse 🥰🌸Sağlıkla gelsinler
Songul211 _ozlmm mrb bende hayırlısıyla ekimde doğum yapacam ama dokturum henüz doğum tarihini belirlemedi siz kaçıncı haftanizda öğrendiniz doğum tarihinizi
hermione_granger %90 tamamlandım vallahi annem sağolsun deterjan reflü yatağı park yatağının yatağını almadım onlarıda alınca tamamdır inşallah 🌸🙏
Ayseglllllll hermione_granger bende öyle tamamladım çok şükür deterjan incia ve siveno çok öneriliyordu aldım bakalım ikisini deneyeceğim🥰
Ayseglllllll iremsevinc maşallahh bende bu ay odasını boyatıp eşyaları gelince yıkayıp ütüleyeceğimm havalar aşırı sıcakk🙈
basakc36 Ayseglllllll Ekimin sonuna doğum nasipse kıyafet olarak ne aldınız fikrinize ihtiyacım var ben bu konuda çok kararsızım