Balkan77 Esinnur63 16 haftalığım ama hissetmiyorum ben hareketlerini en çok o duyguyu yaşamak istiyorum heyecanla bekliyorum
Balkan77 Mrymne hep erkek hissetmiştim erkek bebeğim olacak inşallah ocakta bu ocağın 20 sinde evlenmiştim doğumum da o civara denk geliyor 🤣
Mrrrve dika Amin teşekkürler 🌼 o heyecanı siz yaşıyorsunuz , boşverin ne dediklerini içinizden geldiği gibi yapın , insan kıpır kıpır oluyor 🤗🦋
dika Mrrrve teşekkür ederim 🌻evet ya içim içime sığmıyor heycan mutluluk hepsi var bakalım herşeyin hayırlısı 🍀
DenizBatus Karabiber123 bende 14+4 deyim doğum 4 Şubat gösteriyor ama sezeryan olacağı için muhtemelen ocakta olur 2hafta sonra ogrenicez cinsiyeti hayırlısıyla bakalım🥰🙏🏻
Ferda_aslantas 16+1 merhaba benimde 11+6 ogrendim cinsiyet erkekmis pazartesi kontrolum var inşallah yanilmamislardir ocak 24 dogum gözüküyor saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim❣️❣️❤️❤️
Brcuburci Gizem-1009 el ve ayak kaşıntısı önemli oluyor mutlaka tam kan tahlili yaptırın alt üst değerler oluyor karaciger enzimleri .kan tahlili yaptırın bence mutlaka hemen
Happy-melek1997 Karabiber123 18+2den selam 👋 güzel geçiyor zaman oğluşum artık beni yormuyor bulantı falan çok nadiren oluyor bol iştahlı geçiyor göbüşümüz de var artık minik minik içten hissediyoruz kendisini büyük ihtimal aralık sonu ocak başı gelecek Bulut Yaman bey odamızı yavaş yavaş hazırlamaya başlıcaz şimdilik boyasını yaptık eylülde de alışverişini yapıcaz🤭🥰
sedefyrs1101 16+5 😇 Hiçbir yerim tutmuyor boş koltuğa atıyorum kendimi doğursak da kurtulsak🤣 Gerçi benim asıl macera ozaman başlıcak 3 erkek çocukla 👻👻
Semamamy 15+5 ten selamlar kızımız olacak Allahın izniyle hafiften göbüşümüz var ama hareket vs hissetmiyorum henüz 🫶🏼🍼