Zeynepdefne23 Leylaaa_46 almaya gerek yok hastane vuruyor . İlk cocugumda arastrmada vurulmustum hastanede vardi. Bunda da kadin dogum hastanesinde vuruldum ellerinde vardi
gmzenur-aydn977777 Leylaaa_46 ben oldum ama ekstra ücret odemedik özel hastaneye gidiyorum kontrole doktorum kontrolünü yaptı rutin sonrasında iğne için ebelere yonlendirdi ve oldum ekstra bir ücret odemedik sadece o gün ki muayene ücretini verdik
Esyy Leylaaa_46 merhaba devlet de yakın zamanda yaptırdım doktorum yatis verdi bı kağıt ile dogumhaneye yonlendirdi orda yaptılar yarım saat kadar bekledim çıkış yapıldı sonra tamamen ücretsiz benim sosyal güvencem de yok annelik hakkından yararlaniyorsin olmasa bile
Habbklvz Leylaaa_46 devlette önce test yapıyorlar sonra iğneyi vuruyorlar Bi doktor bana gerek yok ilk çocuk için dedi. Ama kendi doktorum bu durum ihmale gelmez çok önemli ikinci çocuk için önlem almak adına yaptırman lazım dedi devlette ücretsiz yaptırdım 28. Haftamda. Doğumdan sonra tekrar yapılacak
Habbklvz Leylaaa_46 ben özele takipliyim. Normal devlete randevu olup muayene oldum o doktor yönlendirdi
Kdrye_tasar0 Leylaaa_46 evet normal kadın doğuma muayene randevusu alıyosunuz doktorun gözünden kaçsa bike siz söyleyin bizde kan uyuşmazlığı var diye
_ozlmm Leylaaa_46 Yanlış hatırlamıyorsam iki ay önce 5 tl ye falan almıştım gittiğim hastane özel ama sgklı reçete de sgk olunca 5 tl ödemiştim sadece vurdurması için 80 tl verdim iki tane devlete gittim vurmadı biz bilmiyoruz senin durumunu deyip yolladılar kendi takipli olduğum hastane de vurdurdum reçeteyi devlet karşılamadığı zamanda fiyatı 3500 küsür falandı
boraninannesi_ Ben ilkini devlette ücretsiz oldum amniyosentez olduktan sonra, ikincisinde lekelenmem olmuştu özelde acilde 1900 tlye oldum iğneyi yanılmıyorsam
Mervealya1992 Kdrye_tasar0 bana suan yaptılar o testi bu geçerli deglmı 28 haftada tekrarmk yapcak ilk haftalar yapıılıyor ya bana 7. Haftada yaptılat
Kdrye_tasar0 Mervealya1992 benim ikinci gebeliğim ama ilk gebeliğimdede sanki 28de demişlerdi ama birincide onu biraz tercihime bırakmışlardı olmadm doğumdan sonra vurmuşlardı
Mervealya1992 Kdrye_tasar0 bnmde ıkıncı . 1. Cide 28de oldum bıde dogunca oldum iyiki olmuşum erken doqum rıskı oluşmuştu kan uyuzmazlıgında cok yaşnıyor bu 28de tam devlete gitsem vururlar dıyorsun he beklemeye gerk varmı ozelde hemen o gun vurmusladdı
Zf1707 Bende de kan uyuşmazlığı var bi ilk haftam da vuruldum bir de 28. Haftamda ve ikisinde de ücretsiz vuruldum devlet hastanesinde