Edanur60 Bu arada kuzenimin kınası var ve oynamak istiyorum yavaş halaylarda sizce bişey olur mu Annemler falan izin vermiyorlar 😥 @dogakartal @Tasya
Zeynep9120 Edanur60 valla ben hop hop oynadm hep snra pişman oldm bsey olmuşmudur dye gorumcemi evlendirdik bzde :)
dogakartal Zeynep9120 @Edanur60 korkmayın ya bişy olmaz hadi oldu diyelim hoplamada zıplamada kanama olur ağrı olur anlarsınız yani benm nasıl kanamam geldi siz gördünüz ona rağmen bebek iyi öyle kolay kolay bişey olmaz sağlıklı bebeğe
dogakartal Tasya 4 kilo almışım ben ☺️ kızlar bazen msjları görmüyorum ya baska yazanlarda var bu posta arada kaçıyor 😄
Zeynep9120 Tasya sorma bi koku tiksinmesi bulantı öğürme ama yemege gelnce gene yiyorum :) almıyorm kilo cnku kızım sabah bi kalkıyo gece yatana kdar aktif oturmuyormki :) valla doktorumda cok memnun hadi ⅚ kıloyla kapatcaz diyo 9 ayı 😂kılo takntılı bi kadn cok yaa böylesni gormedm valla tuvaletmı yapıp gidiyorm muayeneye cok ckmaym dye odasnda plates topuyla otuuryo sen dusun🤣🤣
arwen1 kızlar burda 5+4 görüntü, kesenin içinde sağ altta minik bir şey var o yolk sac olabilir mi? kalp atışı ve embriyoyu görmek için iki haftaya randevu verdi ama sabırsızım. Noktali ölçeğin altında sağ alt tarafa yakın bir şey var sanki🙏
arwen1 Pharmgirl ben de 6+0 oldum bugün, sizin kesenizde yolk sac veya bebek görünüyor mu bir de tekrar ne zaman gideceksiniz kontrole
Pharmgirl arwen1 doktor gördügünü söyledi 1 hafta sonra cagırdı bence sizde de gözüküyor, ben de 1 hafta sonra kalp atışı alabilirim umarım🙏
Tasya dogakartal ya bende 3-4 kilo almışım acaba iyi mi ilerliyoruz korkuyorum çok kilo almaktan bide şu gebelik şekeri olayından korkuyorum