Zeynep9120 Tasya aynı benmde öyle bugn oldu canımm alt taraf agrısı ben ılıskı flanda yasamıyorm bebek buyuyo bnce ondan
Tasya Zeynep9120 olabilir canım bende yapamıyorum ilişki bi anda ağrı giriyor geçiyor şu an yok mesela
Zeynep9120 dogakartal normal canım hafta ilerledi cnku bilac gun snra gene baslar benmkilerdende süt gelıyo :/
Tasya Zeynep9120 ya sanırım 2.gebeliği olanlarda süt gelme olayı oluyor bi arkadaşımda 2.ye gebe onunda süt geliyormuş
dogakartal Zeynep9120 aaa gerçekten mi normal bi durum galiba bu en merak ettiğim şey süt gelmesi ve emzirme nasıl olacak o kadar merak ediyorum ki
Zeynep9120 Tasya ilk gebelıgımdede oldu benm canım onda telaş etmiştim acemiydim ama bunda öyle degılım gogsunu sıkmadıktan snra sorun deıgl olabiliyo demişti doktorum
Zeynep9120 Tasya cok yorulnca genelde agrıyo benimki gun sonu snde cok ayakta kalmamaya bak canım bide bebek büyüdükce alt karına baskı yapıyoms ondan diyolar
Fadime42530 dogakartal evet çok küçükmüş daha İnşAllah kalp atışını da duyarım bi daha ki gidişimde 🥹
Zeynep9120 dogakartal benm ilk gebeliğimdede oldu canım doktor gogsunu sıkmadıgın sürece sorun yok dedi bende hic dokunmuyordum sarı beyaz karısık gogus kenarlarm flan hep smdi temzliyorm msela 2 saat snra gene aynı :)
Zeynep9120 dogakartal hissetmeye basladm bende ⅘ gundur ama sık degıl ara ara :) pıtır pıtır oynuyor bebektir heralde 🥰
Zeynep9120 dogakartal benm kızım alt iki dişi cıkmış dogdu dogustan yani benm icin eziyetti direk ısırmaya basladı kanadı yara oldu ama gumus kapak sayesnde toparladım hemen canm aslnda cok acılı degıldı ama onun dişlerinden ötürü acımstı benm
zeynep59 dogakartal Benim şuan 7+2 daha çok yeni ama başlardaki hassasiyet şuan yok dokundugumda ağrıyor sadece
dogakartal zeynep59 bende de öyle olmuştu işk baştaki gibi ağrı olmuyor suan15 haftalık olduk çok daha iyiyiz
Zeynep9120 @dogakartal @Tasya kızlar ya ben bayadır kına düğün yorgnlk derken grip oldm yenı toparlıyorm snra kızım oldu onunla ugrastm gram dnlenemedm yani hc oturmadm dyeblrm karnımdakı bebegm icin endıselenıyorm iyidir dmi bsey yoktur😓
Tasya Zeynep9120 sanmıyorum canım yorgunluktan ne olabilir ki Allah korusun. Bi gidip görseydin bebeğini rahatlardın
Edanur60 Tasya benim oluyor yaa bide sürekli olarak sol kasıgım çok ağrıyor hele yürürsem yada dışarı çıkarsam daha çok ağrı yapıyor doktorum magnezyum destekleyici ilaç verdi ben folik asit kullanamadım o yüzden çok ağrın olur dedi 😏