Zeynep9120 Tasya oluyo cok normal canımm bende sürekli saçma sapan ruya goruyorm snirlerim bozulmaya basladı gecen gun adet oldgmu grdum bu sabah düşük yaptgmı gördum bebek elmdeydi resmen cok etkılendm hayırlara cıkarsn rabbim 😓😓😓
Tasya Zeynep9120 ya bende bazen görüyorum öyle şeyler. Bide şimdi ağrım falan olunca çok korkuyorum belimin ortası ağrıyor adet sancısı gibi hafif sancı geliyor uzanınca azalıyor
dogakartal Zeynep9120 canım burda konuşuyoruz sonuçta ben başıma gelen olayı anlatınca acaba sende etkilendin rüyana mı girdi acaba
Zeynep9120 Tasya bel agrıları alt karın batmaları agrıları olacak bu haftalardan sonra haberin olsn demişti doktor canım rahat ol bende gecen hafta batmalarm cok diye gitmiştim ama bu rüyalar snırlerımı bozmaya basladı :(
Tasya Zeynep9120 korktuğumuz kötü şeyleri rüyamızda görürmüşüz genelde seninde korkuların varsa onlar giriyordur rüyana
dogakartal Tasya bende olmuyor kuzum ben bu aralar kanamayla meşgul olduğum için bellide hissetmiyorum artık onu
Zeynep9120 dogakartal yok canımm hic hatrlamıyorm bile anlattıgın seyi aklmda bsey yokken rüyama giriyo cozemedm
dogakartal Tasya durdu canım dün kahveye döndü bugünde kesilmiş çok şükür 3 gün sonra devletten randevu aldım kendi doktuma 10 gün var daha devlete gideyim bir diyorum ne durumda bakmak için
Zeynep9120 dogakartal çok sukur ya sevndim durmasına bidaha olmaz insallah bir arladasımnda oldu kanaması servikal previa demiş doktoru cok dkkat etmesi gerekıyoms
Tasya dogakartal kızlar cinsiyetimiz belli oldu fetal dna sonucu çıktı erkek bebişimiz 😊 doktorlar yanıldı yani
Anonimanonim Tasya canımmm hayırlı olsun🥰 bişi sorucam ultrasonda hareketli bi bebek miydi Diyorlar ki hareketliyse erkek değilse kız
dogakartal Tasya aaaa gerçekten mi 😂 ama görüntüler çok benziyordu bizim bana kız dediler 😂 of şimdi yine bi emin olamıyorum kendime hayrlıısı olsun bakalım bizim değişecek mi😍
Tasya dogakartal canım vallahi aynen kıza benziyordu erkek çıktı sende bekle şimdilik kıza bağlama kendini 😊