Tasya Zeynep9120 gösterir inşallah bi çikolata yiyip öyle git ben ilk gittim uyuyordu bebiş elini de yüzüne koymuştu çikolata yiyip öyle gelir misin dedi doktor çikolata yiyip geldim hemen hareketlenmişti 😀
Zeynep9120 Tasya hep eli yüüznde zaten 11+3 tu gittim kontrole batmalarm var diye ultrason cihazıyla bakar bakmaz elini gene yüzüne götürdü doktor diyo bak yüzünü kapatıyo gene gordnmu dye edepli cocuk😂😂😂🤪🤪🤪
Edanur60 dogakartal yok canım normal konutole gittim pazartesi ikili teste gittim kanlar daha çıkmadı ense kalınlığı ve burun kemiği güzel dedi temiz gelıcrgını düşünüyorum dedi kendi doktorum 🫶🥹❤️
Edanur60 Tasya ayy başka yok canım yaa videolar var sadece sıyah beyaz ama orda da hiç durmuyor haftaya tekrar çağırdı cinsiyetten emin olmak için
Edanur60 dogakartal aynen canım benim içşmde rahat doktorum dedi sonuçların güzel gelcegınj düşünüyorum dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah 🫶
Summ1 Zeynep9120 aynı gün :) bizimki de uyuyordu uyandıramadık haftaya sonuç almaya gidince çikolata yemeyi düşünüyorum:)
Zeynep9120 Summ1 bu uyumuyoda hareket ediyodu ultrasonla bakar bakmaz doktor elini yüzüne kapattı hissediyor mu ne 😂😂 paparazzilere yakalandm aman allahm flan😂😂
Tasya @zeyne Zeynep9120 @dogakartal @Edanur60 kızlar sizinde ara ara bel ağrınız ve böyle adet sancısı gibi ağrılarınız oluyor mu? Bazen oluyor bazen geçiyor benimki
Zeynep9120 Tasya oluyo cok normal canımm bende sürekli saçma sapan ruya goruyorm snirlerim bozulmaya basladı gecen gun adet oldgmu grdum bu sabah düşük yaptgmı gördum bebek elmdeydi resmen cok etkılendm hayırlara cıkarsn rabbim 😓😓😓
dogakartal Tasya bende olmuyor kuzum ben bu aralar kanamayla meşgul olduğum için bellide hissetmiyorum artık onu