Tugbacim34 Mehter takımına döndüm, iki yürüyorum bir oturuyorum, nefesim daralıyor, asla ama asla uyuyamıyorum, yemek yemek işkence oldu çünkü göbeğim şiştikçe beni zorluyor @
342134 Tugbacim34 😤😤😫😫aynıyız bende 36+1 deyim nefes alamıyorum gece kramp giriyor bacaklarıma asla uyuyamıyorum ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyor 😣
biranne__ Tugbacim34 38 den bildiriyorum iyice penguen moduna geçildi yatakta dönmek çok zor nefes almakda zorluyo bazen
huysuz__ Tugbacim34 36+0 benim de aynı 3 gündür uyuyamıyorum, karıncalanıyo ayaklarım sürekli sallıyorum yatarken🥲 yandan yandan batıyo çocuk bi sağa bi sola. Neyseki bi hafta on günüm kaldı 🦥
Babymom07 Tugbacim34 37+2 deyim nefes darlığı kalp çarpıntısı oluyor bende de bir de baldırım ağrıyor doğsa da rahatlasak 🙃
Gmz_ackgz Bnmde 2 günüm kaldı 36. Haftaya sağ kalça kemiğim ağrıyor sızlıyor hareket ettikçe doğum belirtisi mi
Tugbacim34 @Gmz_ackgz sanmıyorum Çünkü benim de çok fazla hem sağ hem sol ağrıyordu ama yine de doktorunuza bir sorun
Tugbacim34 @342134 Allah kolaylık versin vallahi bir de sıcaklar mahvolduk imdat diye bağırasım geliyor
Cemre44 Bende bugün 36+0ım . Nefesim yetmiyor. Her yerimi sıcak basıyor. Ellerim uyuşuk :((( beslenmeme dikkat etmem gerekiyor çocuk az kilo almış ama sıcaklardan bi şeyler yiyemiyorum 😔😔
fidanylcn Cemre44 bana da iki hafta geride gözüküyor ama genetikten dolayıdır dedi eşimde bende zayıf ve kısayız
Tugbacim34 @Cemre44 bol bol meyve dondurma ve yatmadan ballı yoğurt ye yatmadan. Emin ol kilo aldırıyor
Cemre44 Tugbacim34 meyvede sıkıntı yok. Deli gibi yiyorum çeşit çeşit. Yatmadan önce süt ve kefir içiyorum. Yemeklerde manda yoğurdu yiyorum. Ama kendimde 2.500!doğmuşum minyonum zaten doktor aşırı panik etti. Çok yicem diye kuzum bu sefer yediklerimin de anlamı kalmıyor
Tugbacim34 @Cemre44 evet birazda genetikle alakalı ama kilosu iyi üzülme. Benim ilk oğlum 2500 doğmuştu 40. Haftada. Doktorlar bazen bilmeden konuşup çok strese sokuyor insanı zaten son haftalarımız iyice stres oluyoruz
Cemre44 Tugbacim34 evet ya 35+6 da kilosu 2.265 Gr ölçüldü. Hala panikliğimiz devam bi sıkıntı olursa 37de sezeryan vs dedi çok keyfimiz kaçtı. Bakalım inşallah kilosu düzene girer minnoşun teşekkür ederim cevabınız için ❤️💘
Tugbacim34 @biranne__ zaten şu 20 günü nasıl geçireceğim diye düşünmeye başladım. 38+ 3 gibi sezeryan olacağım, ameliyattan korkuyordum ama şuan itibariyle ne olacaksa olsun doğsun bir an önce demeye başladım 🤣🤣🤣
Tugbacim34 @biranne__ Allah sabır versin, ben bile o kadar dayanacağımı düşünemiyorum da benim doktorum bekletiyor 🤣🤣🤣🤣
Hfz_43 Tugbacim34 ben de uyumamaya çalışıyorum 😅 1-2 hafta öncesine kadar geceleri uyuyamıyorum felan diyordum şimdide uyanamıyorum 🥱