Tugceaker Hepinize çok teşekkür ederim evet benim miğdemde çok kötü 2 haftaya kadar 3 tane falan içiyorum bu ara hiç içemiyorum miğde ağrılarım var dahada dokunacak diye içemiyorum korkudan
Tugceaker hermione_granger offf o tansiyon bende de düşük dü 9 6 dı hep baş dönmesi miğde bulantısı dahiliyeye gittim doktor bütün vitaminlerin yerlerde dedi çok halsiz hissediyorum kendimi hep yorgun hissediyorum 3 gündür efa kon ve ocean mumy kullanıyorum biraz daha toparladım
Ymrrr Tugceaker vallahi günde 2 defa içtim hem serinletti hemde mideme iyi geldi kilo yaptı bebeğime 🌸
Tugceaker Ymrrr aynen dolaba atıyodum son 1 buçuk haftaya kadar hararetimi alıyodu miğdemden korkuma içemiyorum ama içsem iyi olcak gibi 🥰
Tugceaker Ytsnzy bende magnezyum ve mineral açısından faydalı olduğunu duyduğum için günde 3 tane içiyordum ama 1 buçuk haftadır içemiyorum
Tugceaker Kubraalp67 gerçekten mi benim kramplar yeni yeni başlıyo saten bütün vitaminlerim düşükmüş doktor omega 3 d3 magnezyum destekli vitamin ilaçları yazdı özelmiş devlet karşılamıyormuş
Kubraalp67 Tugceaker evet çoğu vitamini devlet karşılamıyor ama kullanın aksatmadan ben kan ilacını aksattim şuan yerlerde ilacı günde 2 kereye çıkardı yükselmezse kan takarım sana dedi.
babyiscoming_ Beybyi kızılay erzincan yada beypazarı tüketiyorum genelde sodyum oranı düşük magnezyumu yüksek olanları tercih edin sizde içeriğine mutlaka bakın❤️