Tugceaker Kızlar maden suyunun hamileliğe çok yararlı olduğunu duydum maden suyunda mineral olduğu için çok faydası varmış siz ne düşünüyorsunuz
babysmomy Tugceaker ilk gebeliğimde de hergün içmeye özen gösterdim bu seferde içmeye çalışıyorum ama maden suyunun içeriğine dikkat etmek önemli sodyum oranı düşük olmasına magnezyum değerine vs dikkat edilmesi gerekiyor
Tugceaker Ytsnzy bende magnezyum ve mineral açısından faydalı olduğunu duyduğum için günde 3 tane içiyordum ama 1 buçuk haftadır içemiyorum
Aylaa123 Tugceaker hamilelik öncesinden beri kahve yanına soda alışkanlığım var ve hergün içiyorum hem kas ağrısı yaşamadım mide yanmasıda olmadı onada iyi geliyor hemde bebeğin kemik gelişimi için çok faydalı
mahirsmom Ben de her gün bir Beypazarı içiyorum ama önereceğiniz marka var mı acaba magnezyumdan daha zengin olan
Kubraalp67 Her gün bir tane içiyorum bacağıma kramp giriyordu magnezyum oranı yüksek olanı düzenli içince düzeldi.
Tugceaker Kubraalp67 gerçekten mi benim kramplar yeni yeni başlıyo saten bütün vitaminlerim düşükmüş doktor omega 3 d3 magnezyum destekli vitamin ilaçları yazdı özelmiş devlet karşılamıyormuş
Deletedmom_115 Tugceaker kızımda günde 3 tane içerdim şimdi günde 2 tane içiyorum çok faydalı mide yanmasına da iyi geliyor kramplardan iyi geliyor
Aybukealtintas Tugceaker merhaba ben günde 1 ve ya 2 kez içiyorum genelde, bulursam Kula, bulamazsam Beypazarı alıyorum genelde
hermione_granger Ben içiyordum ama tansiyon problemi yaşadım doktor içmemi yasakladı tansiyon çıkartıyor diye
Tugceaker hermione_granger offf o tansiyon bende de düşük dü 9 6 dı hep baş dönmesi miğde bulantısı dahiliyeye gittim doktor bütün vitaminlerin yerlerde dedi çok halsiz hissediyorum kendimi hep yorgun hissediyorum 3 gündür efa kon ve ocean mumy kullanıyorum biraz daha toparladım