Kardelen24 Ikizcanlarim sacinizda da guzel durdu mu acaba 😍 bende cok merak ediyorum siparis verdim 🦋 aa bana hic numara sormadilar Yazayim bende hemen . Cok tesekkur ederim
Ikizcanlarim Kardelen24 saclarimi duzlestirince daha guzel duracaktir diye dusunuyorum bugun saclarim dalgaliydi😊 biraz karisik geldi gozume. Siz hangi modeli siparis verdiniz
Kardelen24 Arife3507 yanlis hatirlamiyorsam 5 gunu buldu gelmesi bide kargo takibi yapamiyordum bende . Sizinkiside gelmek uzeredir
Arife3507 Kardelen24 insallahhh valla kargoya verildi diye hic mesaj bile gelmedide sizde gelmis miydi
Kahramanlar Arife3507 benimde Mayıs’ta doğacak e bebek mağazasında gördüm yumuşacıktı nette de indirime girince aldım ben 9 ay aldım Şubat ayına denk geliyor 9 aylık zamanı
Arife3507 Arife3507 birde nerede oturuyorsunjz acaba ben vandayim hic kargoya verildi filan mesaji yok😁
Kardelen24 Arife3507 ben sakarya dayim ama bana da mesaj gelmemisti . Zil caldi Bir baktim kargom gelmis 😍
UlkerOzer https://www.instagram.com/p/Be3sI6AlYWf/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1y0mza14cfiej Kızlar taç terlik takımlar 35 tl istediğiniz modelde yapıyorlar. Ben bi resim yolladım o sitede 75 tl dediler bana bunlar aynısını yaptı 35 tl. sipariş verdim çoo uyguna geliyor.😍
Aysenaz6143 Kardelen24 sizin de yazı var mı pandalı takımın üstünde. Fotoda yoktu bana gelende yazı da işlenmiş hali geldi.
Arife3507 Aysenaz6143 gule gule kullanin😊 size ne kadar surede geldi. Kargoya verilsi haberi gelmis miydi
Kardelen24 Aysenaz6143 canim inan hic hatirlamiyorum dikkat etmedim. Kaldirip bazanin altina da koyduk 😐 ama varsa da dikkatimi cekmedigine gore kotu degil demek ki
Buss1906 Aysenaz6143 benimkinde var evet aslında yazılı şeyleri sevmem ama güzel yinede bence evet fotoda yoktu gelende yazı var
Arife3507 Sonkayalar nerede oturuyorsunuz birde ne kadar surede geldi acaba yada kargoya verildo mesaji geldi mj