Gunerr Gorkem aynen canım bende çok beğendim civilin ürününü. LCW den devraldık yeni doğan kıyafeti ama kolları dar olunca giydirip çıkarmaktan korkuyorum
Nurcanstn Gorkem çok teşekkür ederim ☺️ bi çok markayı satışa sunuyor kalıp ve kalite konusunda hiç deneyim olmayınca kafa karışıyor maalesef
mercimekkkannesi Usakli64 tercih sizin dediğim gibi herkesin bebeği kendine özel en iyisini annesi düşünür
ElmasSs [bilinmeyen] Bebek bezi almıştım sorunsuz geldi hatta 2 numarası stokta kalmamış whatsapttan iletişime geçip iade yada baska bir ürün tercihimi sordular iade istedim o da sorunsuz iade edildi güvenilir
Kahramanlar Patchwork Elyaflı HırkaPatchwork Elyaflı Hırka https://www.e-bebek.com/mymio-patchwork-elyafli-hirka-p-17kmymkhrk7240yes
Kardelen24 Arife3507 benim geldi canim , cok tatli bir takim gercekten 😍 56 cm yaziyor ama cok minik heralde ilk 1 ay anca giyer heralde . Bir de panda olan kisimlari kadife gibi . Renk vermez insallah yikama yapildiginda . Ben cok begendim ama
Ahsenveannesi zalsac ben pusetsiz araba alacagim icin anakucagini ilkay baby kangurudan yenidogan aparatli almayi dusunuyorum pusetten daha kullanisli olur diye dusunuyorum
Ikizcanlarim Kardelen24 ben de cok zor karar vermistim ama sadeligi hosuma gitti bu modelin. Yalniz siparis verecekseniz 1 numara buyuk siparis verin. Ben normalde 38 giyiyorum 39 daha iyi olurmus gibi geldi bana
Kardelen24 Ikizcanlarim sacinizda da guzel durdu mu acaba 😍 bende cok merak ediyorum siparis verdim 🦋 aa bana hic numara sormadilar Yazayim bende hemen . Cok tesekkur ederim
Arife3507 Kardelen24 kac gunde geldi acaba daha benim kargoya bile verilmemis 19 unda siparis vermistik korktum bende
Aysenaz6143 Kardelen24 sizin de yazı var mı pandalı takımın üstünde. Fotoda yoktu bana gelende yazı da işlenmiş hali geldi.
iremby Ikizcanlarim hee tabi benimki kiz oldugu icin ben pembe sectim 😊 beyazda gayet guzel. Modeller cok guzel zaten iyi gunlerde hayirlisiyla kullanin bebisinizle saglikla insallah
Kardelen24 Arife3507 yanlis hatirlamiyorsam 5 gunu buldu gelmesi bide kargo takibi yapamiyordum bende . Sizinkiside gelmek uzeredir