Buse1907 Cuk Yapmadım cnm ihtiyacım olan birşey bulamadım. Burç badileri çok hoşuma gitti ama, hangi burç olcağı belli olmadığı için alamadım.
Tubi231089 Mervettt orta derecede ne çok kalın ne ince üşümez yani ki zaten örgü bişeyler de üzerine giydirilir havaya göre
HasretEmre Arife3507 bende bekliyorum keşke şubatın başında gelse mail falan atsak hep birlikte belki getirirler 🙈
Melisuz Kızlar mothercare de bebek arabalarında cok güzel indirim var oto koltukları ve pusetlerde baya ındırımlı netten bakmayın yok ama bir şubesine giderseniz bulabilirsiniz maxi cosi pebble puset aldım 1400 jokerde mothercarede 650 tlydı teshır ındırımı
Alyamerve bebelive diye biyer var acaba guvenılırmı? bı alana bı bedava bende almak ıstıyorum cok gusel kışlıklar var baya güsel iki ürün alıyorsun butanesının parası sıfırlanıyor bayada kalın ğrünler
ZeynepSemegirAkkurt Alyamerve güvenli bi siteye benziyor aslında n11 de de satışı var çünkü bebegen diye bi yer var orası da çok uygun
Alyamerve ZeynepSemegirAkkurt bebegen bılıyorum evet bebelivede denıcem cnku ıkı ürün tek fiyata mukemel seneye olark alcm zatsn 9 aylık kışa gelıoo ürünleri kalın baya bellı
ZeynepSemegirAkkurt Alyamerve yani aslında çok ıygun değil ya 87 tl yazıyor mesela başka yerde de 40 tl civarı bulunabilir
Alyamerve ZeynepSemegirAkkurt 3lü takım ve kalın kışlık bulamamki neden dersen 69a begendım bide butane daja ürün ekledim ıkı üeünü 69a alcam bıtanesi 35 e denk gelıyor uygun degılmı sana gore ? tek ürün diye hesaplaama iki ürün alcan