Salmanc Defnenin_annesi e bebekten eski klasik koltuk altından ölçer aldım ben . Elektronik olanlar için güvenilir değil dedi hemşire
mercimekkkannesi Defnenin_annesi ben aldım braun temassız ateş ölçer ateş pahası atel ölçerler ama iyisi olsun bi kere alayım senelerce kullanayım dedim o yüzdem başka ihtiyaçlarımdan kıstım aldım
ghost35 Defnenin_annesi mesilife dt-8806 alından uzaktan ölçer aldım ben ablamın kızının doktoru bunu onermıstı onlara memnunlardı bnde aldm n11den 124tlye ındrmlı geldı sepette ındrm oldu
UlkerOzer Sonkayalar peki gelen ürünlerin bedenleri nasıl ayına uygun mu daha mı küçük kalıpları? Ben de sipariş vermek istiyorum da acaba bedenler nasıl merak ettim
suraybuke BurcuY sorunca onlar yonlendiriyormus beden konusunda ama stoklar azmis zaten kalmamış olabilir
Doga_deniz Kızlar e bebekte aziz bebe hastane çıkış setlerinin çoğunda %50 indirim var az önce 5li set aldım 30 liraya bi de zıbınlar 6 liraya düşmüş 5 al 4 öde var 😃
HasretEmre Arife3507 bende bekliyorum keşke şubatın başında gelse mail falan atsak hep birlikte belki getirirler 🙈
Arife3507 Ozlemdmrkn bende hep bakiniykrumda belki çalışan olur yada haber almis olan olur diye sorayim dedim
Yeniiannee Hanımlar eksiklerimi söylerseniz çok sevinirim.. 1 6’lı hastane çıkışı (standart beden) 1 3’lü hastane çıkışı (1-3 ay) 1 alt üst (3 ay) 1 5’li takım (3-6 ay) 7 yarım kolu zıbın (0-3 ay) 1 tulum (2-4 ay) 5 uzun kolu zıbın (2-6 ay) 3 tulum (3-6ay) 1 yarım kolu zıbın (6 ay) 1 tulum (6 ay) 1 kalın tulum (6ay) 1 alt üst (6-9 ay) 2 yarım kolu zıbın (9 ay) 1 alt üst (9 ay)
Mervettt Tubi231089 ince mi acaba o takım kalın olan bitmiş o delikli gibi mart bebeği üşür my ki onunla canım
Tubi231089 Mervettt orta derecede ne çok kalın ne ince üşümez yani ki zaten örgü bişeyler de üzerine giydirilir havaya göre