minigin_annesi Esineda n11 sitesinde kuzu surekli takip et cikar yaa e bebegin urunuydu ama varya yumusacik😁
Ssa Anladik arkadaslar 5 tllik battaniyeleriniz gelmis gelecek güzel ama bu battaniye icin baska bir post açın orda konuşun isterseniz sıktı çünkü artık 😂
zalsac Tugbamom losyona gerek yok gibi geldi banada şampuan bebe yağı ve pişik kremi yeterli bence en uygun set 185 tl
Nsns Tugbamom kırmızı beyaz eczaneye üye olup sipariş verdik 166tl ye geldi yeni üyelik içinde indirim yaptılar sepetten düştü bi bakın derim
bktyldz Cihan Cumartesi günü civil mağazasından 50 tl ye aldım. Yakınınızda varsa buradan alın. İnternet sitesine bakmadım belki orda da bu fiyatadır.
Cihan bktyldz yakınımda var keşke bu hafta sonu cıksaydım bi sonraki haftaya kadar fiyat yükselmezse alırım inşallah
Htccprz fitmom n11den canım.biri 5lira biri 7liraydu battaniyelerin ebebek ürünü etikette 29yazio pamuklu yumuşacık çok güzeller şaşkınım neden 5 lira 7 lira diye😊
Eva_twins Asellll23 ben aldim canim 10 lu hastane cikisi sorunsuz geldi. Urunleri de cok guzel. Bi sorun oldugunda hemen cevap da veriyorlar instagram hesabindan
zalsac Bademim siz uyguna almışsınız yılbaşından sonra patladı fiyatlar takipteyiz yapcak bişey yok :)
Nursen21 Yeniiannee e bebekte indirim olacak oradan al bence ürünleri çok güzel yada Waikiki den alabilirsin indirimler olacak Bende daha yıkamadım ama 0-3 ay almak daha mantıklı eğer kilosu ve boyu belliyse tabi