TugceSenelKavak Karamell ben Perşembe günü almıştım yarın gelecekmiş 🙄 yaşadığım yerde ups Kargo olmadığı için başka bir ilçeden haftanın belli günleri geliyormuş buraya.
zalsac Orianna95 ürünü gördüm buraya yazdım sonra arkadaş link isteyince sayfaya geri döndüm tükenmişti 😀
fitmom zalsac 2 kez hastane çıkışı siparişi verdim ve ikisi de bilmem neyden ötürü iptal edildi 2. Si de 1 saat oldu mesaj geldi para iadesi yapılmıştır diye 😒 Çok saçma yetişsem bile almıcaktım bu sefer ya bekle bekle iptal
zalsac fitmom büyük şanssızlık olmuş ya bende bikaç kere sipariş verdim öyle bi sorunla karşılaşmadım ama belki hemen bitcek tarzda değildir sipariş verdiğim şey ondan olabilir bilemiyorum
Zehraaydogmus fitmom bende cumartesi günü amazon dan 10lu hastane çıkışı aldım ama şimdi bakıyorum siparişlerde gözükmüyor sizde mi ordan almistiniz
Yeyy 071015 benim urunlerim geldi allah senden razi sun varya okdr guzel kaliteli urunleri okdr uyguna aldm ki cokk tesekkur ederm haber verdgn icn canm.. saglikla bebegine kavus insallah 😍
minigin_annesi Yaaa benimde 5liralik battaniyem geldiii 😍😍😍😍cook yumos yaa😍😍😍🤣🤣🤣kizlar resmen bedavaya geldi😂😂😂
Cihan Tubish8709 bnmkide gelir mi acaba ya carsambadan beri sipariş verdim ürünün bi kısmı geldi battaniyeler gelmedi