Shrnbcil SeherNilgnBakrc kendin yap neresi. Ben de kendim yapmak istiyorum rica etsim link atar misiniz.
SeherNilgnBakrc Shrnbcil https://www.haciserif.com.tr/kiz-bebek-dokme-cikolata-kendin-yap.html indirim yapmışlar canım 53e geliyor
NurdanTY Us41 bende sipariş vericem ama güvenilirdir değil mi daha önce oradan alışveriş yapmadım da ☺️
Mltmstf Yeyy Bende sipariş verdim bakalım yıkayınca ne hal olacak yoksa sağlam mı kalacak merak ettim 😂
Gursesgurses Yeyy bende 2 mavi 1 tanede yildizli olandan aldim sagol canim bu fiyata 1 tane alinmazdi 😁
Buse1907 denizcik Mavi kıza da erkeğe de gider cnm. Birinde yeşil de vardı. Benim kız ama böyle uygun oldu mu mavi de alıyorum iki tane aynı desen olmasın diye 🙈
ast Orianna95 madlen çikolataları kötüydü.. çok iyisini aradığımdan da değil Ama bilmiyorum ben beğenmedim 😊
Cihan Us41 cnm ya link atmak istiyorum n.11deki üründen ama beceremiyorum yardımcı olur musn nasıl atcm
Gursesgurses denizcik ben gittigidiyordan aldim canim n11 hata verdide kartima iyi oldu valla boyle ucuz seyler yakalayinca haber verelim birbirimize 😁
Eminer Us41 bende aldim siparis cıktı bile diyor nekadar dogru bilmem ama kim haber ettiyse Allah razi olsun