Gokcemm Nesli2255 tek kullanımlık değil kirlenene kadar kullanabilirsiniz 1 tanesini 😊 emzirme atletinin markası babyjemdi
Orianna95 ast ilginç ilk defa birinden duyuyorum beğenmediğini denizlide oturuuyorum evimin karşısında hacışerif var jelibonundan tut çikolataları hepsi çok lezzetli hele kalpli antep fıstıklı çikolatalarıyla ben aşk yaşıyorum çok lezzetli 😍
ast Kuslokumu ben arkadasımda yedim bence çok kötüydü tadı, ki kendisine de ben önermiştim... ben olsam geri gönderirdim
Kuslokumu ast genelde güzel yorumlar var ama sizin gibi olumsuz yorum yapanlara da denk geldim ve kafam karıştı biraz. Düşüncenizi belirttiğiniz için teşekkür ederim
ast Orianna95 madlen çikolataları kötüydü.. çok iyisini aradığımdan da değil Ama bilmiyorum ben beğenmedim 😊
SedaMeric Cihan Kuzum optimuma gelmeden çok yakın mesafede açıldı e bebek ve yan yana 3 tane bebek mağazası optimumla e bebek arası 300 metre mesafe en fazla 😘
Yeyy Little Dreams Ayıcıklı Battaniye İH 85x85 16,99 TL yerine 5,10 TL https://urun.n11.com/battaniye/little-dreams-ayicikli-battaniye-ih-85x85-P313462499 Kargo ucretsiz penye battaniye 5 tl kizlar mavisi de var
Cihan SedaMeric nasıl görmedim ki ben😳bilseydim cıkmısken giderdim orayada zaten bi yere cıkmaya hevesim yok halletmıs olurdum alacaklarımı 🤷♀️Optimumla aynı yönde mi karşı tarafında falan degıl dimi üstelik e bebek magazalarına baktm sonradan şuba olarak sadece balcova ve izmir park cıktı internette
SedaMeric Cihan hayır kuzum optimum tarafında değil karşı tarafta e bebek ve diğer mağazalar ayrıca optimumum tam karşı hizasında civil filan var onlarada bak hadi hazırlan eşinle beraber git hemde bebisine hava aldırmış olursun ama hava soğuk sıkı giyin 😘
Cihan SedaMeric tesekkür ederm cnm🥰civili biliyom o gün oraya gitme fırsatım olmadı malesef eşim mesai kaldı bugun ancak hafta sonu cıkabiliriz 😕