kizlar bende aldım yıldızlı battaniyeden herkes memnun kalınca heves ettim inşallah güzel gelir.
Kızlaaar benimkiler de geldi. Gayet güzel ve yumuşacık. Sadece mavili olan farklı geldi. Eşim bu da güzelmiş boşver dedi. Haber verenlerden Allah razı olsun ☺️

Yukarda msjlarda gördüm Yeyy Çok çok saol hepimiz hayırlısıyla bebişimizi kucağımıza alalım inşşş 🙏
Kızlar ben Çarşamba akşam sıparıs vermiştim battaniyeler için bugün ulaştı elime. Gayet güzel ve kaliteli 👍 tavsiye ederim
    Kızlar benim battaniyemde geldi çok güzel kumaşı gayet kaliteli ama deseni farklı göndermişler pembe olanı almıştım yine pembeli gelmiş ama çiçekli falan deseni yine de güzel bu deseni de beğendim. Ve iki tarafı da desenli içi düz beyaz değil. Teşekkürler @Yeyy 😍
    BurcuB merden ve ne baytaniyesi aldınız acaba konuşmanının başını bulamadım 😕
      Yeyy çok teşekkür ederim canım ben de aldım battaniyeden kumaşı çok güzel 😊bebişini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
      BurcuB bnde carsamba sipars vermiştm ama bi kısmını tek göndermişler battaniyeleri görmedim henüz hastane cıkısını göndermişler
        Hanımlar istambul 212 outlet soobe mağazasına mutlaka uğrayın. Herşey yari yarıdan daha uygun geliyor. Erkek bebek daha az ama kiz bebek icin biçok çeşit var. Avm de ki Lcw de outlet bu arada oraya da bakabilirsiniz.
        Cihan benimde gelmedi sitede sin hareket e girince aldığım günün saati tarihu var sizde de mi öyle
          Zeynepnil 124 tl düşmüş baby mall den bende aldun @mühendisinlğlu öneriyor diye indirimdeysen aldık ama daha kullanmadık ☺️