Bilibon Yani tosuncukmu bekliyomus dr ne istiyomus zaten ortalama 3 kilo yani masallah sizin bebek gayet guzel gorunuyo bn 38 de dogurmusdum 3 kilo bile degildi bi sorun olmadi cok sukur 2.960 di
Delice_zeytin Bilibon sağlıksız değil çok şükğr de işte ne bilim annelik takıyoruz doktorun her söylemini , 3 üstü olunca gayet iyi deyip geçmek lazım
Duygudrl Emine971797 benimkininde sadece göbek çevresi 2 hafta geriden geliyor ama her hafta ilerlediği için gelişimi durmadığı için sorun olmadığını söyledi eğer göbek çevresi gelişimi 3 haftaya düşerse o zaman sezaryenle alırız dedi gelişemiyor diye ama şuan bir sorun olmadığı için biz normal doğum bekliyoruz. Boyuda 52 cm kız bebek bence uzun beli ince diye böyle 😂
Emine971797 Duygudrl bizimde aynı şekilde göbek çevresi geride erkek bebek şuan boyu ve baş çevresi 1 hafta önde,hareketlerini de çok net hissediyorum dediğiniz gibi diğer ölçümleri de geride olsa tamam diycem ama sadece karın çevresi
Duygudrl Emine971797 doktorumda kilosu biraz az diyor ama her bebekte 4 kilo doğmaz sonuçta 2.500 dan sonrası normal zamanımızda var en az 3 olurlar
Nefisezynp Delice_zeytin benımde bır hafta önde gidiyordu bebeğim ama bu hafta kilo alımı durmus haftası ile uyumlanmıs ama kan akımı falan normal dedi doktorum bazı haftalar kilo almayabilir gayet normal dedi gönderdi 35 hafta 2700 bizimde bende basta taktım ama normal sonucta hersey
Delice_zeytin Nefisezynp aynı durum işte önde gidiyorken durmasını anlamlandıramadı . İnşallah bu son haftada alır toparlanır bakalım
Bilibon Delice_zeytin bosver takmamayi ogreniceksin cunku soguncada bitmicek agzi olan konususcak kulaklarini tikamayi ogrenmen gerek ☺️☺️ kilo saglikli demek degil ayrica hic takilma
Delice_zeytin Sedagoktugg54 yaa doktorların saçmalıgı mı nedir anlamadım gerçekten. Şimdi nasıl oğlunuz sütünüz yetiyordur inşallah
Sedagoktugg54 Delice_zeytin 5 yaşında şuan ve gayet sağlıklı 😊 seni korkutmuş biraz doktor ama merak etme kilosu gayet iyi ❤️
Delice_zeytin Sermec27 oy maşallah güzel beslenmiş ,Allah bağışlasın . her bebek kısmeti farklı işte .. annelik takıntılı olma seviyemizi arttırıyor :)
Sermec27 Delice_zeytin çok teşekkür ederim evet öyle 🥰 ama bebişin gayet iyi kilosu hatta önde bile biraz sıkma canını rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Delice_zeytin Sedagoktugg54 oyyy maşallah paşa olmuş desene :) Allah sana bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah.. iyi ki burası var . Rahatlatıyor gerçekten 🙏🏻
Delice_zeytin Bilibon normalde milletin lafı asla umrumda olmaz ama doktor olunca mesele duraksıyor insan ☺️zaten kilo derdinde değilim yolunda gitmezse endişe duyuyorum Allah korusun
Babyycutee Delice_zeytin kilosundan dolayı mı bu şüpheyi koydu anlamadım bende 37+1 im bugün muayenede 3086 gramdı maşallah gayet güzel kilosu bence
Delice_zeytin Babyycutee ödemim kaynaklı şüphe duydu sonra da ilerideydi gelişimi neden duraksayıp haftasını yakaladı bişeyler yolunda mı gitmedi filan tansiyondan şüphelendi işte tahlil yaptırıcam yarın bakalım
Sedagoktugg54 Delice_zeytin Evet 😊 Amin Rabbim evlatlarımızı korusun sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah ❤️