58Vildan Elcin-Meryem 3. Daha gelmedi yolda 😂😂😂 ya hunimi takıp deliliğimi yada tacımı takıp sultanlığımı ilan edicem bakalım 😂😂😂😂
sedefyrs1101 58Vildan Doluu walla kendi tarafım değilde köyün insanı çok laf yapıyo ama takmıyorum ya kayınvalideme daha söylemedim en başta o laf yapcak😁
ErvaOzdogan 2Princess1Mom Aynı sayılırız bende 98 liyim 6 senelik evliyim 5.5 yaşında kızım var 17 haftalık hamileyim öğrenemedik cinsoyu daha 🫠🥰
Yellowwolf Elcin-Meryem 99′luyum, 15 aylık evliyim, 36 haftalık hamileyim.. Prensesimi bekliyorum..🐣😍
sacmalamakizim Elcin-Meryem 1999 doğumluyum 4 senelik evliyim, bu ayın 20’sinde 3 yaşına girecek bir kızım var, 2. Kızım da yolda 19+4 haftalığız. 🤭🌸
Fatma_ecem4 Elcin-Meryem ahahh ben 1997 yım 15 yaşımda evlendim ilk bebeğim doğumdan üç ay sonra vefat etti sonrasında bikac düşük yaptım ve bir kızım. Var altı yaşında şimdi 36+6 haftalık beşinci gebeligimdeyim haftaya doğumum var halime çok şükür 😄🙊🙈
58Vildan DryStr çok şükür durumumuz müsait eşim tarafı biraz maddi bakıyor herşeye ilerisi var diye herkesin herşeyle ilgili söyleyecek sözü var ben çok ezdirmişim kendimi yüzüme bakıpta hiç sevinmedim bile dediler 🥲 Allah düşürmesin ellerine
sedefyrs1101 58Vildan söyleyemedim tepkilerinden 🤣 E daha karnım da yok 16 haftalık 25te falan söylerim anca çıkıyor karnım ozamanlar😁