Nananan Glsm01 benimde kaşıntım oluyor ama hiç afedersiniz dışkıda kurt görmedim bende de olabilir mi
Glsm01 Nananan bilmiyorum ki bazı arkadaşlar her kaşıntı kurt değil hastanede netleşir diyor bakalım muayene gideceğim o zaman söyleyeceğim sirkeli su içiyorum 2 gündür geçti kaşıntım dışkıda kurt görmedim isalim çünkü ama kaşıntıda durdu anlamadım ki
Cagla-2434 hepoyleolurzaten__ üzüldüm vallahi acayip rahatsız edici birşey ilaç kullanmamak . Hemen kesiyor çünkü 1 haftada normal hayatınıza dönüyorsunuz . ben hamile kalmadan önce yaşadım yemeklerimizi dışarıdan söylüyorduk o yaşadıklarından sonra evden götürmeye başladım çok etkisi oluyordu. İns kısa sürede geçer ne diyim
hepoyleolurzaten__ Cagla-2434 Evet kötü oluyor insan iki katı strese giriyor beni çok rahatsız etmemişti ama bebeklerime birşey olucak diye çok korktum sonuçta parazit bende kaşıntı falan herangibi bı belirti yoktu tesadüf tuvaletimi yaparken gorudm bı iki kere de taharetlenirken yere düştü şok oldum koşa koşa enfeksiyon bölümüne gittim yapıcak birşey yok dediler ben kiraz falan çok yedim bazen dışarda yıkamadan yiyordum büyük ihtimalle ondan oldu
EceQueen Kıl kurdunu görmediyseniz tanı koymayın hemen. Hamilelerin çoğunda olan makar çatlağıdır büyük ihtimalle. Eğer öyleyse doğru krem ve beslenmeyle geçecektir. Basur vs de olabilir, muayene olmanız gerek
sedefyrs1101 Gençken bakarken olmuştu bende ilaçları var onu kullanmanız lazım ama aynı tuvaleti kullandığınız için eşinin de kullanması gerek diye biliyorum geçen sene kardeşimin eşi de oldu doktor öyle demiş kardeşim de eşi de kullandı atlattılar. Birde iç çamaşırlarınızı belirli bir derecede yıkamanız gerek diye biliyorum bi araştırın isterseniz
Damlanurr0 Glsm01 hindistan cevizi yağını alıp günde 2-3 kere makat bölgenin içine sürünce de gidiyor ya da sarımsak tüketince de aynı sorunu bende yaşadım iyi geliyor