Glsm01 Kızlar 30+6 erkek bebeğim kıl kurdu oldum galiba makatım kaşınıyor ne yapmalıyım sirkeli su içiyorum ama iie yarar mı bilgisi olan var mı
Nurak Glsm01 çiğ kabak çekirdeğini hakiki balla karıştırarak her sabah aç karnına 1 2 kaşık yiyin ben böyle kurtuldum bu illetten
Milina Glsm01 bende 20. Haftalarda olmuştum aç karnına kavrulmamis kabak çekirdeği tüket bir avuç kabuğuyla yedim ben gece yatmadan sarımsaklı yoğurt yedim birde sirkeli su içtim geçti üç dört günde
Beyzayeniceri Kabak çekirdeği yiyebilirsiniz çok iyi geliyor diye biliyorum. Onun dışında hapı var ama eczaneye ya da doktora danışmanız lazım tabiki. Çok geçmiş olsun
Cagla-2434 hepoyleolurzaten__ ama bir yöntem yada yönlendirme yapar en azından . Yada düşük içerikli bir ilaç yazabilir muadil . Benim başıma geldiğinde dışarıdan yemek yeme su içme demişti bu hastalık su dan ve ellerini yıkamadan yemek yapan insanlardan daha çok bulasiyormus .
Glsm01 Milina bende şuan sirkeli su içiyorum ama sarmısaklı yoğurtta yiyeyim kabak çekirdeği sabah aç karnına değil mi
Milina Glsm01 evet bir avuç aç karnına kabuklu halde tükettim normalde gece yatmadan sarımsak tüket demişti annem ama hamilelikte mide yanması vs gibi şeyler olduğu için yatmadan önce bir kase yogurtla sarımsağı karıştırıp yedim
hepoyleolurzaten__ Cagla-2434 benimde var şuan 29 haftada oldu enfeksiyon bölümüne gittim sadece dediği ellerini yıkaa güzelce bide kapak cekerdegi ye dedi sedece başka birşey demedi ama kendiliğinden geçti hamilelere ilaç vermiyoruz dedi zararliymis
Cagla-2434 hepoyleolurzaten__ üzüldüm vallahi acayip rahatsız edici birşey ilaç kullanmamak . Hemen kesiyor çünkü 1 haftada normal hayatınıza dönüyorsunuz . ben hamile kalmadan önce yaşadım yemeklerimizi dışarıdan söylüyorduk o yaşadıklarından sonra evden götürmeye başladım çok etkisi oluyordu. İns kısa sürede geçer ne diyim