Ayaz_Aybars_mom Busra-0760 dun aksam benimde canim cok istedi fakat yemedim cnku arastirmistim daha oncesinde etli etsiz fark etmez icinde toksoplazma dedikleri bakteriden dolayi hani yesillik falan konuluyor birde bi korkmustum ama herkez yenilebilir demis halbuki 🤣 simdi güleyimmi aglimmi yemedigim icin 🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️
Busra-0760 Ayaz_Aybars_mom aynısını bende okuduğum için tereddüt ettim ama Evet herkes yemiş bizde yiyelim 😋😋
nuurmiss ben çiğköfte zararlı veya değil bilmediğim için hamileliğin başında her hafta 1 dürüm yiyordum afiyette oldu😁 etli miydi etsiz mi bilmiyorum ama
Larraa Busra-0760 Yani bulgur ve baharat sonuçta neden kısıtlansinki. Hamburger bile yediğimiz oluyor sonuçta bulgur daha sağlıklı ☺️ Çiğ köfte orjinalinde çiğ et barındırdığı için yenmemesi gerektiği söylenir fakat günümüzde etli yapan yer yok gibi bir şey zaten. Bu durumda çok sorun teşkil edeceğini sanmam. Ben yurtdışındayım mesela özlüyorum. Türkiye’ye gidince kesinlikle çiğ köfte yerim 🥰
Melike_ince Busra-0760 şuan 36+2 haftalığız hamileliğin boyunca yedim bence sıkıntı olmaz canın istiyorsa yiyebilirsin ben yemiştim ilk öğrendiğim günden beri
Melike_ince Busra-0760 şuan 36+2 haftalığız hamileliğin boyunca yedim bence sıkıntı olmaz canın istiyorsa yiyebilirsin ben yemiştim ilk öğrendiğim günden beri
Seray11ay Busra-0760 ben etli yedim. 24 haftalıgim toplam 3 4 defa etli yemisimdir. Zararinida görmedim çok şükür
Tgbashnn Benimde arada canım çekiyor ama yemeye çekiniyordum geçenki hamileliğimdede yememiştim hatta eşim seviyorum diye alıp gelmişti yazık dedim ben yiyemem 🤭 sizlerin yazdıklarını okuyunca cesaret geldi bu sefer yerim belki 🤭
HaticeTekin Busra-0760 10 hafatlikken 18 haftaya kadar her cumartesi günü 2 tane çiğköfte yiyordum etsiz olanı tabiki hiçbir sorun olmaz canım istiyorsa ye gitsin
Neslimmmmm Kocamanailem_ bende kizima hamileyken hergun yedim kizim 4 bucuk yasinda. Asla agzina cigkofte surmuyor. Lavasi bos haliyle durum yapip yiyor 🤣🤣 bu iste bir terslik var 😄