Busra-0760 Kızlar 13+ 6 haftalık hamileyim aranızda çiğköfte yiyen oldu mu YİYEBİLİR MİYİMM Etsiz olandan 🫶🫶
Brc- Busra-0760 Ben yiyorum ama yemelisiniz yada yememelisin gibi bir yorumda bulunamıyorum çiğköfte bende çok seviyom etsiz olanını ende yap olmadı için rahat yersin hem bulgur baharat ne koyduğunu bilirsin 🥲
Alseli Tictack bilindik yerden ye canım az nar ekişisi koy yeşillikler temiz olsun. Yarasın 😄canım istedi kız siizn yüzünüzdenn 😄😄
Busra-0760 Alseli Hamile kalamıyorum diye çok ağladım Şimdi de hamileyim yiyemicem diye ağlıyorum 😂 Delilik
Tictack Alseli ben hic yesillik koydurmuyorum disarda hic yesillik yemedim ve hep komaganeden yedim insallah zarari yoktur yaaa deli gibi hep canım istiyo bıraksalar her gün yerim🥺🥺
Pamuk Busra-0760 Herseyi yedim.Doktorumun dediği gibi hasta değil hamileydim.Oglum doğdu 6 aylık oldu bir kusuruda yok.Ne kadar çok pimpirik olursa insanın başına bisey geliyor
Alseli Busra-0760 hhshahahha sen daha dur asıl baska seyler baslayacak son hafta çiğ köfte isteğin onlar yanında sıfır kalcsk 😄😄
esca344 Busra-0760 dürüm olarak değil de porsiyon aldım yeşillikleri kendim yıkadım emin oldum etsiz yedim özellik 7-8-9 haftalar tek beslendiğim şey çiğkofte oldu
Busra-0760 esca344 Etraftaki kötü insanları nasıl engelleyebiliriz Yeme diyen o kadar kişi oldu ki O zaman çiğköfte alıp evde kendimiz yapıyoruz 😘