Ayvareceli Az kaldı valla benimde bebiş makat geliş egzersiz verdi doktor onu yapıyorum bugünden beri. Dönmezse banada sezeryan yolları göründü. Git gel anlat bize nasıl geçti, neler önereceksin
Sevcan62 Ayvareceli kaçıncı haftadasın canım kanala girmemiş demekki senin daha benim ki makat gelişli kanala girdi. Anlatırım tabi dua edin 🥲🙏🏻
Gulsh61 Ayvareceli valla hiç fark etmiyo benim kafası resmen şeyimin üstün de okadar müsait normal doğuma ama rahmim çok kalın kaldığı için sezeryana döndük 40. Hafta suan yoldayım ayyyyy🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Ayvareceli Sevcan62 benimde sırtı dönükmüş doktor öoktan baş aşağıda olması gerekirdi dedi egzersiz verdi şuan 37+3üm. 39. Haftaya kadar egzersiz yap döner inşallah dedi.
Sevcan62 Ayvareceli bana kanala girdiği için hiç öyle bir şeyden bahsetmedi bile aynı haftadayız seninle 🤷🏻♀️
Ayvareceli Gulsh61 anaaaaa hahaha ayyy hayırlı uğurlu olsun. 🌸🥰 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Doğumdan çıkınca yazın mutlaka merak ettiklerimizi soralım🥰 bende egzersizleri yapcam gerisi artık nasip napalım. Bebiş normal gelmek istemiyorsa yapcak biley yok
Ayvareceli Sevcan62 benim girmemiş şşte yukarlarda dönüp duruyor takılıyor öyle gelesi yok gibi 😂😂😂 çok hareketli zaten egzersiz yapsamda tekrar döner bu diye korkuyorum
Sevcan62 Ayvareceli bu gece benimki de çok hareketliydi kasılmalarım çok oldu sanki geleceğini anlamış gibi 😂
Ayvareceli Sevcan62 hissediyor bebekler galiba ya. Kıyamam minnağım sağlıkla gelsin belki o da sana kavuşcağı için heycanlıdır🥰
Sevcan62 Ayvareceli yaptım canım her şey yolunda bebeğimi sağ Salim kucağıma aldım çok güzel bir duyguymuş 💕
Ayvareceli Sevcan62 hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah 🌸🥰
teachervera Sevcan62 Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Sen kurtuldun darısı bize gerçi benim üçüncü sezeryan olacak 😀ultrason kilosu tuttu mu benim de hep 37 de doğum oluyor
Sevcan62 Ayvareceli insallah canım benim bebişten müsait olduğum bir ara yazıcam direk 😂 darısı siz bekleyenlerin başına sağlıkla kucağınıza alın insallah 💕
Ayseglllllll Sevcan62 yaa içim biraz ferahladı benim daha var 80 günümüz felan ama sezaryen olursa iğne onu düşünüyorum sürekli nasıl olur die bazıları çok acı veriyor diyor