Hulo2105 askimm54 benimki de sürekli hareketli hiç azalmadı hatta arttı. Yeri daralır derler ama bizimki maşallah yeri genişledi herhalde😂
Sydaglsen askimm54 35. Haftadayım bende de yeri daralır işte hareketleri azalır durumu falan hiç olmadı. Daha da hareketlendi anladığım kadarıyla içerdi hıçkırık tutuyor sık sık ikimiz birlikte zıplıyoruz.
askimm54 Hulo2105 yaa inşallah sağlıcakla alırsın kucagına 🌸 ben yurt dışında kalıyorum o yüzden günü dolana kadar bekletiyorlar 40 haftaya kadar yani 🥲
Kadersaahin Hulo2105 ben şuan 37+4 oldum 15ine doktorum çok geç beklemez kendi gelir dedi 12sinde benim de ve dün hastanede yattık sürekli sancım çıkıyor ben hissetmesem de sancım var sürekli açılmamı kontrol ettiler hatta acı eşiğin çok yüksek falan dedi ebeler
metemom_ askimm54 bu hafta doktorum bebek kanala girmeye başlamış baya aşağı inmiş dedi resmen bacaklarımın arasında gibi hissediyorum
surmene-1967 askimm54 benimde bebeğim de aşırı hareketli can yakıcı olmaya başladı artık bazen hareket ettiğinde genital bölgede aşırı baskı ve böyle çekilme gibi bişey oluyor bunu yaşayan var mı merak ediyorum 37+2 olduk
Harikuladeee surmene-1967 37+2 yiz bizde sürekli idrarım var lavaboya cıksam bile bıçak ağrısı gibi baskı var anlamadım yakın mıdır
hilal_wq4 askimm54 benim bebeğimde de durumlar aynı çok hareketli canımı acıtıyor artik hareketlerin çoğu aşağıda
Cansu__1997 askimm54 benimde basınç yapiyo Rahmim çok ağrıyor vajinaya vuruyor yürüyemiyorum ters duruyordu en son ondandır herhalde ilk çocuğum da ters dogdu 37 haftadayim
hatice__1 askimm54 benimkide bugünden beri canımı acıtacak şekilde baskı yapıp duruyor oturduğum yerden zıplatıyor beni hatta bazen ağrısı belime sırtıma vuruyor hatta şuan kürek kemiklerime kadar ağrı hissediyorum 38+1 olduk pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
Buserk askimm54 39+1 benim , çok hareketliydi ama birkaç gündür hareketleri çok yavaşladı bebeğimin. Aşırı aşağıda ve bugün tuvaletim varmış gibi hissetmeye başladım. Sanırım artık yaklaştı ya da ben öyle umuyorum 😅
Sedakara Benim oglanda öyle çok hareketli vajinama çok baskı yapıyor bugun 37+3oldk hayirlisiyla az kaldı
Aryanilll Sarina98 ben sezeryan olsaydım 20 Ağustos ama normal olduğu için bekliyorum yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek doktor