Merymery2233 Oznurbagdas benimde aşırı düşük 19 Ağustosta sezaryene gireceğim. Doktorum 2 ünite kan ayırttı. Korkmayın 🙏
esmerrmm Oznurbagdas cok kandizdim kan takviyesi yapti dahiliye doktoru , bir serum normal kan iki serumda demir ilaci taktirdi , kanim yukseldi sonrada sezeryan oldum dahada gerek kalmadi
2024annesi2024 Evet benimde değerim çok düşükmüş 6 larda doktorum demir ilacı verdi kullanıyorum ama ilacın kokusu beni çok rahatsız ediyor 😞
Babyycutee Oznurbagdas benimde aynı şekilde bugün anestezi için kan verdik düşük çıktı doğum yakın olduğu için kan takviyesi gerekebilir doğum sırasında dedi korktum bende inşallah hayırlısıyla atlatırız
Yusra241 Doğal keçi boynuzu pekmezi de çok faydalı sabah aç karnına 1 yemek kaşığı içebilirsiniz ilaçlarınızı ihmal etmeyin gerçekten doğum sonrası zor oluyo kansızlık olursa
2024annesi2024 Yusra241 şuan 12 haftalığız acaba değerim ne kadar yükselir bilmiyorum şimdi burda yorumları okuyunca biraz tedirgin de oldum doğum anına kadar inşallah sorunu olan herkes iyileşir 😏
Esracim01 Mervesoku bu değere demir serumu veriliyor normalde ama bilemedim. Siz detaylı sorun bu değer insanı çok yorgun hissettirir
Mervesoku Esracim01 serum aldım zaten 2 hafta önce Salı günü tekrar kan vereceğim düzelmez ise tekrar serum alacağım
Glchan_34 @Oznurbagdas bende de vardı 7.9 a kadar düşmüştü emin değilim ama temmuz başında bide haziran sonunda iki serum aldım damardan şu an 10.9 a yükseldi vaktiniz kısıtlı ben 32 de sanırım almıştım Su an 37 yim
busecnyt0108 qusel 13.5 benim çok şükür 1 ay boyunca sabah akşam birer tüp ferrosanol diye şurup var onu aldım içtim kullanmasan önce 8 lerde geziyordu 1 ayda toparladı şiddetle tavsiye ederim doktorunuza danışın ama tabiki
qusel busecnyt0108 benimde 8 di sonra 9 olmuş ama bakalım serum verecekmi dahiliye drunada soylicem ne kadar bir ücret ödedin ona
Glchan_34 @2024annesi2024 siznki çok düşük imkanınız varsa damardan demir takviyesi alın dahiliye kontrolünde ben öyle yaptım çünkü
2024annesi2024 Glchan_34 demir takviyesi ilaçmı yoksa kan mı veriyorlar yurtdısındayım canım bilmiyorum şuanda sadece kadın doğuma gidiyorum ve bi ilaç verdi demir için 27 de kontrolüm var eğer kansızlık devam ediyorsa bi dahiliyeye giderim artık 😏
Glchan_34 @2024annesi2024 damardan serum şeklinde ama size kan takviyesi de verebilirler durumunuza göre ben iki tane serum aldım damardan kan değil yani
2024annesi2024 Glchan_34 ben onu bi doktorumla konuşayım çünkü değer çok düşük olunca da böyle halsizliğim çok fazla ve baş dönme de başlıyor gibi bi anda kötü oluyorum sizin dediğiniz gibi takviye verilse düzelebilirim
Seray11ay Mervesoku bende de aşırı kansızlık var hep başım dönüyor halsizim. Dr hap yazdı bana. Ama siz neden serumla takviye aldınız ?
Mervesoku Seray11ay çünkü doğumuma az kaldı kan değerim düzelmez ise hastane değiştirmem gerekiyor doktorum öyle söyledi