Ayvareceli Sivas58-46 benimde 37+3 az kaldı. Allah yardımcınız olsun. Masaj yaptırın belinize falan rahatlamak için. Henüz bende yalancı sancı da başlamadı ne zaman başlıyor.
Sivas58-46 Ayvareceli bende 38 haftadan itibaren başladı gecede baya sancilandim ama suyum gelmediği için nişan gelmediği için galanci sancı dedim gerçekten öyleymiş pazartesi günü randevum var bakalım doktor ne diyecek Allah izin verirse normal doğum olacak
mercan_4 Yusra241 benim şuan bu şekilde ağrım var 39+2 sırtım belimde kopacak gibi bi ağrı karnıma doğru yayılıyor. Ama üşütmüşüm de tutulmuşum gibi afedersiniz wcye çıkıp gaz da yaptım da çok. Üşüttüm mü doğum başlangıcı mı anlamıyorum :( kaç gündür akşamları yalancı kasılmalarım ve geçmeyen regl ağrım da vardı ama dün nstde anlamlı bi sancı çıkmamıştı şimdi o yüzden yine hemen gitmek istemiyorum
minigim_23_23 Gizem111 benim şuanda var mesela 2 gündür adet sancısı bıçak saplar gibi gelip giden sancı. Karnım çok sert doğuma hazırlık mı bu bilemedim.
Zeyyno_ Gizem111 Benm geceden sadece sancı olarak başladı yani suyum nişan kanamqm vs olmadı dayanilmayacak bı ağrı değil git gide siddetleniyor sadece çok şiddetli geldiği vakitlerde zaten doğuma alıyorlar yani bebek doğuyor 🙏 burda kim ne anlatırsa anlatsın herkesin doğum süreci faklı oluyor cnm o yüzden kimseden kendini etkileme umarım sağlıkla kucağına alırsın 🙏
Roro 37+5 de sabah ⅚ civarlarda adet ağrısı gibi düzenli olmayan ağdılar girdi 11 de dişçi randevum vardı gitmeden tulavete girdim pembemsi kan ver hafifi sümükümsü sıvı geldi çok umursamadım nişan gelse bile bi kaç gün sorma doğum oluyor diye . Ped taktım ne olur ne olmaz diye dişçiye gittiğimde tıvalte girdim ve inanılmaz bi su boşadı direk acile gittik öğlen 12 de açıklığıma bakıldı 2 cm dediler suyum geldiği için göndermediler akşam 7 de tam açıklık oldı ve doğumhaneye alındım 20:50 de oğluşumu kucağıma aldım saat 4 de kadar sancıları hissetmedim bile suyum gelememiş olsa saat 4 gibi giderdim hastaneye ama süreç çok hızlı ve güzel ilerledi benim için devlet hastanesinde doğum yaptım tek doğuran bendim çok güzel ilgilendiler Allah hepsinden razı olsun . Umarım doğumlarınız çok güzel geçer kötü anılar yaşamazsınız 🙏
cerend2024 Roro Hayırlı olsun sağlıkla, mutlulukla büyütün bebeğinizi inşallah. İlk gebelik miydi sizin?
cihans Ben de 38 haftalığım. 2,3 gündür adet ağrısı gibi çekiyorum. Afedersiniz büyük abdeste çıkma sıklığım arttı. Gün içinde ağrım bazen artıyor bazen duruyor anlamadım. 2 gün önce nst 10 dk da 3 sancı çıktı açıklık yok dedi gönderdi doktor
zeynepkalin cihans doğumu yaklaşan kişinin bağırsak hareketi artarmış kasılmalardan dolayı ilk doğumumda doktor öyle söylemişti çok önemsiz bişey değil yani doğum hala olmadıysa yakındır 😊 sağlıkla kucağınıza alın 😊
denizgurbuz Gizem111 zaten kendini belli ediyo adet sancısından biraz daha şiddetli. Bende de tık yoktu ne ağrı ne sancı. 20 şubat eşimin doğum günüydü akşam kutladık hiçbişey yok gece yattık sabaha karşı başladı sancılar. Sancı girdiği an zorluyo biraz ama geçince rahatlıyosun. Bende 5 6 dk ya düşene kadar beklemiştim. Babasından bi gün sonra doğdu kızcem bugün 5 ay 19 günlük kucagımda uyuyo 😇
MaMmedova_ aslhnkrts9 abla peki suyun az az geliyorsa sancı yoksa bel ağrısıya nasil anlaya bilirz ? Korkuyorum bebeyin suyu azalır diye ilk gebelik anlayamıyorum 🥹🥹🥹 şimdi dualete gitdim geldim uzandım kalkanda çamaşırım islak oldugunu gördüm
kumsal2727 MaMmedova_ çamaşırın çok mu ıslak canım mesela sancı girer anında su gelir sancı geldikçe istemsizce o suyu tutamazsın zaten
kumsal2727 Evet çok yüksek dozda bekliyordum benimde ilk doğumum 37 haftalıkken doğurdum iki gün evde çektim sancimi onda adet ağrısı gibi hafif hafifdi üçüncü gün doğum başlamıştı son saatlere geldiğimde birden karından oturaga doğru sancı giriyor saniyelik uyuşturuyor sanki ama hareket ettikçe daha az hissediyorsun yatmayın kızlar elinizden geldiğince korkmayın korktumuz gibi değilmiş dayanilmayacak kadar bir ağrı yok
MaMmedova_ kumsal2727 yatakda sancım oldu biraz tualete gitdim gelip yine uzandım kalkan zaman islaklık hiss etdim çok fazla deyildi amma iç çamaşırdan pantolona keçecek kadar vardı bilemedim ne oldugunu ilk bende o yüzden bir tek belde ağrım var ara sıra kasıkda
MaMmedova_ kumsal2727 bir kaç defa doktora gitdim yalancı sancı dediler o yüzden tutduramıyorum ne oldugunu
kumsal2727 MaMmedova_ canım bence suyun bu bende kasıklarımda ağrı girer sancı gelirdi şu gekirdi bakardimki iç çamaşırın ıslak
kumsal2727 MaMmedova_ canım yalancı sancida su gelmiyor Bak ben 37 haftalik doğum yaptım hatta erkek bebek geç gelir derlerdi 1 hafta öncesinden sancilandim kasıklarımda bir şiddetli ağrı adet sancisindan bir tık daha fazla bir ağrı dogrucam mi falan diyordum çevreme kendi kendime onlarda daha naptın doğuma çok var derlerdi
Nurcanyks Gizem111 benimki aniden belime gelen bı baskıdan başladı tabi ben pek umursamadım bu durumu daha sonra bir kaç saat sonra nişanın geldi dedim heralde bugünlerde kesin doguracam suyum gelmemsti ama nişanın gelmisti ardından duzunli belime giren agrilar omustu hastaneye gittimde 6cm açıklığın vardı ve doğuma girdim çok şükür kısa bir sürede kızımı kucağıma aldım 😍😊🌸
Gizem111 Nurcanyks ne güzel olmuş maşallah. Benimde bel ağrım başladı bugun ama ayırt edemiyorum ayakta kalmaktan mı