Civcivlerinannesi Medistate Op. Dr. Şebnem Önsel çok öneriliyor güleryüzlü bilgili ve alanında oldukça deneyimli bir doktormuş. Memnuniyet oranı da çok yüksek. Fiyatını bilmiyorum yeni zam geldi muhtemelen en az 15 bin lira artmıştır
Brckymk Ben Çamlıca medipolde yeni doğan yoğun bakımı var diye biliyorum çünkü yengem 27 aralıkta orda doğum yaptı bebeği enfeksiyondan dolayı küveze alınmıştı bir kaç gün ama yine de sorarsın canım kapanmadıysa vardı
Yaza34 Civcivlerinannesi ben afiyet takipliyim bunu ilk defa Şuan duyuyorum 35 bin değil oranın doğumu siz eminmisiniz
Civcivlerinannesi Yaza34 bende çevremden duydum tam net bilmiyorum fiyatı orada doğum yapan biri söylemişti tabii ne kadar doğru bilemem doğum içeriğinde neler var neden bu fiyat iyice sormak lazım
Yaza34 Civcivlerinannesi gelecek ay kontrole gittiğimde tekrardan bir soracağım merak ettim bildiğim kadarıyla o şekilde değil çünkü
Civcivlerinannesi Yaza34 eylül ayında hastanelere %30 zam gelecekti fiyatı tekrar teyit edip anlaşın isterseniz
Leoskooo Hisar hospital Tuğba hanım. Harika bir doktor. İlk Çamlıca medipolde başlamıştım ancak doktor içime sinmediği için hisar hospitala geçtim. Hem umut hanım hemde Tuğba hanım harikalar
Yaza34 Civcivlerinannesi anlaşmayı şimdiden yapabiliyor muyuz peki benim doğumum Ocak ayına denk geliyor mesela
Aleynaceyhannnn Civcivlerinannesi bu fiyat normal doğum için mi sezaryen için mi acaba çünkü muayene ücretine bu ay zam gelmiş ama doğumu soramamıştım henüz ve ben en son sorduğumda 3 ay önce sezaryen doğum 20 bindi pazartesi gittiğimde sorucam ama korkuyorum yüksek bir fiyat söylenecek diye😂
Zeynepppp34 Nazli93 Ayşe hanımla bende doğum ypmıştım ama 36 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu ölü doğum yapmıştım . O kadar güzel ilgilendi ki benim çok ilgili anlayaışlı alakalı bi doktor.
Aleynaceyhannnn Civcivlerinannesi benim hastaneme gelmemiş muayene ücretlerine gelmiş ama doğum ücretlerine yeni yılda zam gelecekmiş 🌸