Cigdembiyik Kızlar benim 2. Gebelıgım ilk doğumu Samsun’da büyük Anadolu hastanesinde yaptım şimdi istanbula taşındım ve bu doğumumu da özelde yapmak istyorum sizce hisar hospital mı medipol Çamlıca mı önerebılıcegınız doktor varmı
Civcivlerinannesi Cigdembiyik maddi imkanınız varsa medistate hastanesi ekibi yenidoğan yoğun bakımı doktorları harika hastane de tertemiz odaları da gayet ideal
Civcivlerinannesi Brckymk gece doğum yaparsanız extra ücret ödüyorsunuz tabi doktor gelirse ayrıca doktor telefon numarasını da vermiyor👎(zeynep elmalı medipol)
Zeynepppp34 Nazli93 Ayşe hanımla bende doğum ypmıştım ama 36 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu ölü doğum yapmıştım . O kadar güzel ilgilendi ki benim çok ilgili anlayaışlı alakalı bi doktor.
Brckymk Cigdembiyik yani onu tanımıyorum Zeynep hanımı arkadaşm tavsiye etmişti çok memnunum diye bende gittim çok iyi gerçekten
Nazli93 Cigdembiyik ben ilk doğumumu kendisiyle gerçekleştirdim ve çok memnun kaldım şimdi 2. Gebeliğim yine kendisiyle ilerliyoruz
Civcivlerinannesi Hisar hospital 20 bin hisar intercontinental 70 bin arada baya fark var hisar hospital odaları minicik tuvalet kadar içeride bir kaç kişi durunca leş gibi ter kokuyor
Civcivlerinannesi Civcivlerinannesi hisar intercontinental fiyat olarak yüksek bir hastane o fiyata başka hastaneler tercih edilir. (70 bin)
Civcivlerinannesi Afiyet hastanesi de sıradan bi hastane doğum odalarına erkek alınmıyor. Yani eşiniz size eşlik edemiyor destek olamıyor. Kadın olması zorunlu. Fiyat olarakta 35 bin
Yaza34 Civcivlerinannesi ben afiyet takipliyim bunu ilk defa Şuan duyuyorum 35 bin değil oranın doğumu siz eminmisiniz
Civcivlerinannesi Cigdembiyik maalesef afiyette almıyorlar devlet gibi yalnız kalıyorsunuz çünkü yanınızda doğuran sancı çeken bağıran bir sürü kadın oluyor
Civcivlerinannesi Civcivlerinannesi hepsine şahit oluyorsunuz çatalda başka doğuran kadınlar varken içeri de erkek olması imkansız zaten
Civcivlerinannesi Civcivlerinannesi iyi bir yerde doğum yapmak istiyorsanız 40 bin lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor