iremd-1798 Hilalyrdkl ahaha evet evet kaşıkla daha etkilidir muhakkak içtim artık içim kötü oldu ama olsun o kadar 😅😅
aslanbeyy Süt olsun diye herşey yiyoruz yani kabız yapmayacak şeyler fakat yine de kabız oluyoruz🥹 duphalac yazdırabilirsiniz doktorum bana korkudan çıkamıyorum diyince yazdı ama çok kullanma tembellik yapmasın alışkanlık olmasın dedi🙈 geçmiş olsun🌹
iremd-1798 aslanbeyy çok teşekkür ederim bugün alacağım İnşallah ❤️ verdiğiniz bilgi içinde sağolun valla ben çıkmak için çok içerdim de 🥹
Delice_zeytin iremd-1798 süt yapıyor mu gerçekten ? Nasıl tüketiyorsun ? Gaz yapmıyor bebeğe değil mi
iremd-1798 Delice_zeytin valla yeğenim kullanmış bir avuç kuru dut ye etkisini gör dedi. Bende ona istinaden aldım her gün yiyordum bir avuç bir avuç. Etkisini de gördüm. Gazımızda olmadı
Senemikoo iremd-1798 gece bir bardak suya iki tane kuru kayısı atın ama ortada ikiye bölün onları 10 damla da limon suyu sabaha kadar beklesin suyu içip meyveleri yiyin üstüne iki bardak daha su için bende çok işe yarıyordu ✌🏻
iremd-1798 Senemikoo bölmeden attım sabah iki tane kayısı yedim suyu içtim ama daha çıkamadım bakalım bekliyorum 🥹 çok teşekkür ederim. Olmazsa bu akşamda sizin dediğiniz gibi denerim 🥰
Seray11ay iremd-1798 kayısı hoşavı ye incir ye bağırsakların hemen çalışır rahat çıkarsın. Bende kabız olmuştum aç karna iki incir yedim sonrasında rahatladım anlicagin🙈😄
iremd-1798 Seray11ay incir yok ama bende kayısı yedim su içtim bakalım etki eder inşallah ❤️ normalde ilk doğum yaptığım zamanlar bu etki ediyordu. Göreceğiz inşallah bende rahatlarımm 😅
Seray11ay iremd-1798 incir mevsimi canım alsın biri sana tüket iyi gelir tabi. Kurusuyla uğraşma tazesi hemen iş görür 🥴😄