SenHepMercimekOlarakKalacaksin Gamzebz hahaha ben de guldum valla tek basima isemedigimi bilmek de iyi geldi😂😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin 2bebekanne disarda kusarsam da altima isersem korkusuna sahip olacagim hic aklima gelmezdi😂
2bebekanne SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben o korkuyla yaşıyorum valla 18+5 haftalığım henüz dışarı nadir çıkarım hastane dışında çıkmam😔
HaticeTekin SenHepMercimekOlarakKalacaksin banimde geceleri altıma kaçırma olayı olmuştu 14 haftada o bebek basınç yaptığından kaynaklı olduğunu söyledi birde altdan muane edip biseyin kısa veya uzunuguna bakiyorlar benimki normaldi
SenHepMercimekOlarakKalacaksin HaticeTekin alttan neye baktilar ki İdrar torbasiyla mi alakali acaba.
Melekozlu Candaan İlk aylarda bende de oluyordu 29haftalığım geçen hafta midem çok kötü oldu ve afedersiniz istifra ederken ufak bir altıma kaçırmışlığım oldu 🙃 o büyük ihtimal vücudun o anki baskısından olan bir şey diye düşünüyorum
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Melekozlu evet o baski esnasinda oluyor zaten. Öğürdüğm zaman o basincla alttan da gidiyor🙈 kac kere ust bas değiştirdim evdekilere caktirmadan😂
Sezer2108 Bende 19+5 teyim. Her kustuğumda idarımı kaçıyorum. Hapşurduğum da da kaçırmaya başladım artık 😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Sezer2108 hapsurdugumda kacirma evresine gelmedim henuz ama hayat bize cok zor😂
Melekozlu SenHepMercimekOlarakKalacaksin Kuzum sen hamilesin her şey mübah hakim olamıyoruz kendimize 😂
Gamze_dn SenHepMercimekOlarakKalacaksin vallaha cnm bence norml.cunku miden o baskiyla kusarken alt tarafi tutmak bence zor bende kac hafta oyle hem alltan hem ustten .Bulanti gecimce zaten altina kacirmada gecer takma boylr seyleri kendini skıntıya sokma .
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Gamze_dn yok yok rahatladim zaten yalniz olmadigimi gorunce💙 kafama takmiyorum artik
Demedo SenHepMercimekOlarakKalacaksin yani şu an 24teyim yaşamıyorum ama koku hassasiyetim inanılmaz bir tık farklı ve rahatsız edici koku alsam hemen bir kusma hali geliyor 😅 benim biraz garip bir kusma sürecim oldu başlarda hiç olmadı sonra 16larda oldu derken birden durdu 🥲
SenHepMercimekOlarakKalacaksin sispsmnr yakinda bu guncelleme de gelecek bana sanirim hapsururken altina kacirma guncellemesi😂
sispsmnr SenHepMercimekOlarakKalacaksin sinyallerini veriyor 😂 ama birden kaçıyor çok sinir bozucuydu 😅
SenHepMercimekOlarakKalacaksin sispsmnr @Reyhan_19 olsun altina kaciranlar olarak cok tatliyiz bence😂😂
Reyhan_19 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben de 10+3 deyim kusarken altıma kaçırıyorum 😅 Doktorum normal bebek büyüyor ve baskı uyguluyor dedi