gizem_15 Bebis95 beni kadin dogumdan doktorum yonlendirmisti bi kagit vererek elime o kagitla 3 gun icinde randevu almam gerektigini soyledi gittim o sekilde almistim randevu
Bebis95 gizem_15 zamanınızı almak istemem ama şehir dışından gidicem aydına adüden bende randevu kovalıyorum. Memnun kaldınız mı, size renkli olarak ekranı gösterdiler mi, ne kadar sürdü, ücreti neydi, çıkışta bi kağıt, görüntü verdiler mi 🥲
gizem_15 Bebis95 doktorunuz sevk etmediyse zor bi arkadasim bulamamisti o sekilde cunku cok kalabalik ekran malesef siyah beyaz gosteriyolar anlatiyolar yani bana denk gelen doktor oyleydi 10 dk faln surdu ucret odemedim goruntu faln malesef hic bisey vermedi memnundum diyebilirim kalbi ile ilgili yorum yapti dudaklarini elini faln gosterdi cok anlasilmiyo cunku doktor gostermisti tek tek ama dedigim gibi bi problem yoksa bebekte cok tutmuyolar ama doktorunuzdan bi sevk kagidi isteyin yoksa imkansiz bence bulmaniz
Bebis95 gizem_15 anladım riske atmayıp fedi beye gideyim o halde randevu işleri çok sıkıntı duruyor. Sizin için iyi geçmesine sevindim 🙌🏻
Niloyaaaaa Bebis95 ben Fedi beyin kliniğine gittim ve hem kendisi hem cihazı çok iyiydi çektiği fotoğraf bile o kadar netti ki 22 haftalıkta
Bebis95 Niloyaaaaa haftaya cumartesiye randevu aldım 20+5 olacağım randevu günü. umarım benim bebişte her şeyini gösterir. Erken mi acaba gitmek için 22. Haftada kendilerini daha mı iyi gösterirler 🙈
denizleo09 Bebis95 Fedi beye burada bir arkadaşımızın tavsiyesi ile gitmiştim iyi ki de gitmişim. Güler yüzlü, profesyonel,tertemiz bir kliniği var mükemmel bir doktor her şeyden önce çok iyi bir insandı Fedi bey. O kadar çok soru sordum ki muayenem 1.5 saat sürdü dışarıda hastası olmasına rağmen asla geçiştirmedi her detayını gösterdi bebeğin. Çok çok sevdik biz eşimle Fedi beyi. Siddetle herkese tavsiye ederim yine bir seçim yapacak olsam yine Fedi beyi seçerdim. Burdan bana Fedi beyi tavsiye eden arkadaşımıza da çok teşekkür ederim. Fedi beyin cihazı da çok iyi benim plasentam asagida imiş kimse bilememişti kendi doktorum da Egemed de Fedi beye gittim o gördü sorunu dedim onun elinde 2-3 trilyonluk cihaz var malesef biz o kadar da iyi bakamıyoruz dedi Ben şehir dışından gittim aydında yaşamıyorum 20.haftada gelebilirim erken mi olur dedim her şeyini gordu Fedi bey ve mükemmel fotoğraflar verdi bana
Bebis95 denizleo09 ayy bende size çok teşekkür ederim her şeyiyle anlatmışsınız. Bende bir arkadaşımın tavsiyesi ile gideceğim Ödemiş’te yaşıyorum izmir yerine aydına gitmek mantıklı geldi. Haftaya cumartesi 20+5 olacağım o güne Fedi beyle randevum. Kliniği yeni açtıgı için emin olamamıştım düzeni kurup kuramadıgından. Ama yazdıklarınızdan sonra eminim artık. Neler sordunuz acaba muayenede ben kitleniyorum muayenelerde heyecandan, çıktıktan bi gün sonra keske bunu da sorsaydım diye aklıma geliyor 😅
Niloyaaaaa Bebis95 Fedi bey en iyi hafta 22. Hafta demişti bana o güne kendisi randevu oluşturmuştu gebelik haftamı hesaplayıp, siz eğer ona gidecekseniz mesaj atın o zaten gerekeni söylüyor 20. Hafta biraz erken gibi
denizleo09 Bebis95 rica ederim gerçekten çok memnun kaldık o yüzden gönül rahatlığı ile gidilir bence Fedi beye. Biz gideli yaklaşık 1.5 ay oldu kliniği yeni açmıştı çünkü tebrik çiçekleri filan vardı ona rağmen her şey kuruluydu detaylı ultrason insanın en heyecanlı anı oluyor gidince görürsünüz Fedi bey karşıya kocaman bi ekran koymus uzanıp ordan izliyorsunuz çok zevkliydi:) Bende ya unutursam diye diye telefona not aldığım sorularla gitmiştim😂 ama Fedi bey sizi yönlendiriyor sorular konusunda orda da çok şey geliyor insanın aklına. Ben genelde kişisel şeyler sordum ilk gebeliğim erken doğumdu enfeksiyonla ilgili, bi de ilaçlara alerjim var alternatif neler kullanırım diye sordum İnşallah çok güzel geçer muayeneniz 🫶🏻
Bebis95 Niloyaaaaa randevu oluştururken asistanı 20-22. Hafta arası ideal diyip 20. Haftaya vermişti haftasonu boşum diye, pazartesi arayıp tekrar sorayım 🙌🏻
Bebis95 denizleo09 20. Hafta görmek için erken olmuyor dimi randevuyu asistanı oluşturdu sanırım ben cumartesi istediğim için 20. Haftama denk geliyor Fedi beyin çalıştığı cumartesi o yüzden öyle ayarladı 😅 Dediğiniz gibi spontane gelişir sorulacak sorular o ekranı görünce, su an bile çok heyecanlıyım 🕺🏻 Hepimizz için çok iyi geçsin süreçler bebişlerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım insallah 💖
Niloyaaaaa Bebis95 öyle dediyse öyledir o zaman mutlaka canım banada 22. Hafta en ideali demişti belki de randevu müsaitliği yoktu o yüzden öyle dedi bilmiyorum ☺️
denizleo09 Bebis95 bende 20.haftada gitmiştim asistanı erken olunca söylüyormuş zaten :) o yüzden son adet tarihimizi soruyor