Muratseyma2015 Arkadaşlar prematureler büyüdüklerinde acaba cok hareketli mi oluyorlar?Akademik başarıları düşük mü oluyor, sakin bir çocuk mu oluyorlar Deneyimi ya da bilgisi olan var mı acaba?
Hilal2901 Muratseyma2015 kaynımın kızı prematüre dogmus masallah büyümüş de kücülmüs gibi çok bilmis pkulunda da basarılı hiç merak etme😂
aslhnkrts9 Muratseyma2015 kendim prematüre bebekmişim normal akranlarımla eşitim öğretmenim 😂 tek farkım minyon olup yaşıtlarımdan küçük durmam Şuan kızımda prematüre ama prematüre değil gibi maşallah Hareketlilik konusunda da sanki bi tık hareketliler
Aylaa123 Muratseyma2015 benim gördüğüm çevremde olan tek fark yasıtlarına göre daha minyon oluyorlar onun harici bir fark yok karakter olusumu başarısı felan onla alakalı birşey değil zaten
nur53___ Muratseyma2015 7aylık dogdum ben 1750 olarak 😀 hic sakin bi cocukluk geçirmedim 😀😀 164 80 kiloyum suan 😀😀
Muratseyma2015 Sevcan62 ay maşşalllah ne kadar güzel gurur verici inşallah benim oğlum da başarılı bir insan olur 🥰
Nurglsari Bende öyleyim hiç minyon falan da değilim boyum kilom normal sadece fazla hastalanıyorum o kadar 26 yaşındayım