Makbuleinaz her zaman eşlerden biri daha rahat diğeri daha pimpiriklidir ama şöyle bir şey var eğer uçakla gidecekseniz doktora sorman gerekir çünkü o daha çok küçük ve basınç kulağına zarar verebilir
Erkekler sanıyor ki bizim vücudumuzda bebeklerin vücudu bir halbuki onlar henüz anne karnından yeni çıktı mikrop ne bilmiyor hatta ben duyduğumda çok şaşırmıştım uçuklu birisi bebeği öperse ölüme bile yol açabilirmiş çünkü o onun bedeni için büyük bir enfeksiyon
Yine gitmek istiyorsan bir şekilde gidilir ama mesafe uzun olduğu için senin burnundan gelir bu benim Kendi düşüncem çünkü şu an bebeğim 2 aylık kendi kızımı düşünerekten konuşuyorum
Ve şöyle bir şey var her Bebek rahat emmiyor veya yatırınca uyumuyor biz hamileyken sanıyorduk ki koyunca uyuyacak emzirince emecek öyle olmuyormuş bazen uyumak istemiyor uykuda diretiyor en ufak bir çıtırtıya uyanıyor saatlerce uyutmayı deniyorsun ama ufak bir ses onu uykusundan ediyor
Uyku bu ne kadar direnebilir illaki uyur gibi düşünüyor insan ama gerçekten uyuyamıyorlar bazen hele atak haftalarında çok zor geçiyor sana tavsiyem şimdiden bunun kavgasını yapma zaman neler gösterir belli olmaz bence çocuk doğduktan sonra eşin kendi gitmek istemeyecek çünkü benim eşim de genel olarak rahat biridir ama bazı konularda benim gibi düşünmeye başladı çünkü zar zor uyuttun bebeği başkasının uyandırınca sinirlerin bozuluyor