Merhaba Arkadaşlar. Yukarıdaki konuyu sizi danışmak istiyorum. Benim doğumum ocağa geliyor. Eşimin halasının kızının düğünü var. Ramazan bayramının ilk haftası gibi düşünüyorlarmış. Yani Mart sonu Nişan başı falan. Biz İstanbulda yaşıyoruz. Düğün Orduda. Gidersek uçakla gidebiliriz. Otobüsle gitmem imkansız uzun yol bebek küçük dayanamaz zaten o yola. Bebeğimi insanların mıncıklayıp öpmesinden de korkuyorum. Şimdi birine öpme sevme desem ben yanlış anlaşılacağım. İşin açıkçası ben pek gitmek istemiyorum bebeğim için. Onu o kalabalığa insanların içine sokmak istemiyorum. Ayireten düzenim bozulacak. Gidip birde kayinvalidemlerde kalacağım. Başkasının evinde kalmayı da hiç sevmiyorum. O da beni rahatsız eden diğer bir konu. Bebeğimde hastalık falan kapar diye endişe ediyorum. Allah korusun kötü bir şey olur diye çok korkuyorum. Bu benim ikinci gebeliğim İlki düşük oldu. Bunuda kaybetmekten korkuyorum zaten. Millet sever mikrop kapar, bir şey olur, sen bir şey desen kötü olursun. Ne yapacağımı şimdiden bilmiyorum. Düşünüp düşünüp duruyorum. Eşime dedim aslında gitmek istemiyorum diye ama o kabul etmiyor. Bir şey olmaz gideriz falan diyor. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Bana bir akıl fikir verin lütfen. Eşimi nasıl ikna edebilirim bilmiyorum. Yoksa gitmeli miyim? Emin değilim. Lütfen yardımcı olun. İyice stres oldum milletin düğünü yüzünden. Git gel boşuna masraf edeceğim o ayrı konu. Gittiğim düğünden de bir şey anlamayacağım çünkü bebeğim küçük olucak. Onu emzirmekle uyutmakla falan uğraşırım. Uyusada başını bırakıp gidemem uyanır diye. Yani boşuna gitmiş olacağım her türlü.