Siisaa mimikralicesi yaaa çok teşekkür ederim geri dönüş içinnn 🥰 inşallah bizde kendisinden böyle memnun kalırız 🫶🏼
Civcivlerinannesi Siisaa şebnem hocaya hiç muayene olduğunuz mu? Nasıl memnun kaldınız mı? İlk izlenim olarak
mimikralicesi Siisaa ben o hastanenin doğum sonrası kalınan odalarını da merak ediyorum eğer görürseniz büyük mü güzel mi söyler misiniz ☺️
Siisaa Civcivlerinannesi kaşıntı sebebiyle geçen hafta gittim. Sancım falan çıkınca iğne ilaçlar verdi bana perşembe tekrar gideceğim ilk izlenim olarak güzeldi yaklaşımı,normal doğum yaptırıp yaptırmadığını sordum yapabilen herkese yaptırıyorum dedi ilgiliydi
Civcivlerinannesi mimikralicesi odaları gayet güzel temiz hijyenik. Hemşireleri ameliyat ekibi çocuk doktoru hepsi çok iyiler🤗
mimikralicesi Civcivlerinannesi ya gerçekten mi ☺️ Mutlu oldum çünkü Şebnem hanım özel Levent hastanesindeydi ben doğum yaptığımda ikinci kez hamile kalırsam da Şebnem hanımdan vazgeçemem
mimikralicesi Siisaa ya iyi bari hastane hakkında hiç fikrim yok doğum sonrası bebekle ilgilenen hemşireler nası biliyor musunuz
Siisaa mimikralicesi görümcem çok ilgili olduklarını söylemişti. Sürekli hastanede olmadığım için görmedim ama genelde hemşireleri çok övüyorlar ilgili samimi ve sıcak kanlı anlayışlı diye. Böyle şeylerin kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum kimisi o gördüğünden memnun kalır kimisi kalmaz. İnsallah biz memnun kalanlardan oluruz :)
Civcivlerinannesi Hastanenin bebek hemşireleri de doktorları da çok iyi. Genel olarak hastane çalışanlarının hepsi öyle. Yoğun bakım hemşireleri bebek hemşireleri yenidoğan doktoru hepsi güler yüzlü anlayışlı🤗