Feykuz 97-Mucize yani açıkçası biz hiç toplu taşıma ile gitmedik ondan bilmiyorum belki Halkapınara da yakındır ama sormak lazım bir
97-Mucize Feykuz Cenayyy Cerenszn doğru söylüyorsunuz kızlar bi kere muayeneye gideceğim oraya inşallah benim içinde güzel geçer. Kimi önerirsiniz öyle girmemle çıkmam bir olmasın yani bilgilendirsin baksın cihazları falan iyi mi.
Feykuz Petek35Ozcan rica ederim canım git bak Ceysu ya git birde ufacık bir doktor minyon falan odadan hiç ayrılmak istemiceksin 🤣🤣 inşallah istediğin gibi olur
Cenayyy 97-Mucize halkapınara yakın halkapınar metro2den çoğu eshot önünden geçiyor bindikten iki durak sonra iniyorsunuz baya yakın
Cerenszn 97-Mucize gayet güzel bir hastane gereksiz paralar vermeye gerek yok doğum bu Medicana yapanda var canda yapanda var ama çınarlıdan memnun kalmadım diyeni hiç görmedim 2 yeğenimde orda doğdu ve şu gerçeği es geçmeyin izmirin en iyi anestezi uzmanları bu hastanede
Ezgi3535 Çınarlı, hastanesine reşat bey’e gidiyorum 25bin ocakta doğum olucak cok memnumum 2inci , doğum, olucak daha öncede orda, doğum yaptım halkapınara yakın her halka pınardaki bi çok otobüs önünden, geçiyor 2durak sonrası iniyorsunz
Cenayyy 97-Mucize cihaz benim için çok önemliydi yani gitmişken bebeğimi net görmek isterdim ki gayette iyiydi fotoğrafınıda renkli veriyor ve çok net bilgilendirmeside gayet yeterli düzeydeydi sakin bi doktor benim doktorum çok güleryüzlü ceysu hanım diğer doktorlarında iyi olduğunu duydum ama ben kadın doktorda daha rahat edeceğimi düşündüğüm için ceysu hanımı tercih ettim hastanede temizdi tuvaletlerinden tutun her şeyine kadar temizdi doğum ücreti 25 bin özel oda lohusa şerbeti ufak süsleme varmış ama süslemesi çok sade sizde süsleyebilirmişsiniz fotoğraf video içinde ebelere telefonu verin onlar doğum anında hepsini çekiyorlar demişti doktorum ama anlaşmalı fotoğrafçılarıda varmış ücretin içinde bebeğin bir kaç testi vardı sanırım birde nst muayeneye gittiğiniz zamanda istenirse muayene ücretine dahilmiş umarım sizde memnun kalırsınız çok hastane gezdim en uygunu çınarlıydı 45-50den aşağı doğum yok diğer hastanelerde benim için cihazları doktorun samimiyeti önemliydi karşıladı hastane🌸
97-Mucize Cenayyy çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için çok iyi oldu gerçekten. Herkes ekole gidiyor diye ekole gidecektim vazgeçtim çınarlıya gidicem ben de Ceysu hanıma dediğiniz gibi bende daha rahat edeceğimi düşünüyorum kadın doktorla. Şehir hastanesine gidiyordum şimdiye kadar ama eşimi almıyorlar bu süreçte çok dışlanmış kalıyor benle ortak olamıyor hissiyat olarak fark ediyorum yani bende daha erken haftalardayım bir muayene kaç para sonuçta biraz ilerlesin diye gitmiyordum özele. Şu 1 ay da geçsin ikili testten sonra giderim.
97-Mucize Cenayyy bir de şey soracaktım size genel bir mit var işte doğumda azarlıyorlar doktorlar bağırıyorlar falan diye hatta kadın doktorlar daha acımasız oluyormuş bir sen mi doğuruyorsun tarzında davranıyorlarmış. Erkek doktor daha narin davranıyormuş bu doğru mu. Çok korkuyorum ben adet sancısına dayanamıyorum orada neler olacak aklım almıyor
Cenayyy 97-Mucize bende dayanamıyorum ağrı eşiğim çok düşük ama bilemiyorum o konuda ama ceysu hanım hakkında hiç olumsuz bir şey duymadım gittiğinizde anlarsınız zaten çok narin çok güleeyüzlü bi doktor muayene sırasında sohbet ediyor şakalaşıyor ama tabi ebeleri bilemiyorum doktoruda tam bilemiyorum ilk doğumum olacak ama dediğim gibi olumsuz bir şey duymadım. Ekole gidiyordum ilk zamanlar bende dilay hanıma hatta o doktordanda çok memnundum ama fiyat olarak çok geldi o yüzden çınarlıyı tercih ettim çoğu özel hastaneye gittim artık çınarlıda karar kıldım devlet hastaneleri evet kimseyi almıyorlar bende isterim eşimin yanımda olmasını kalp atışını duymasını vs o yüzden devleti tercih etmedim ki doğum konusundada arkadaşım sorun yaşadı iyice korktum çok araştırdım hastane en sonunda buldum umarım sizinde içinize sinen bir yer olur🙏🏻🌸
Ozgis1s Petek35Ozcan Merhaba bende etrafımdan ve burdan duyduğum kadarıyla İzmir’deki hastanelerin kötü yanlarını yazayım kendi hastanem de dahil olmak üzere çünkü genelde güzel yanlarından bahsediliyor sonra bunları gördükçe insan pişman oluyor. Ben dediğim gibi sadece duyumlarımı yazıyorum eğer yanlış varsa doğrusunu bilen arkadaşlar düzeltirse sevinirim. Egepol: Sanırım doğumu en yüksek fiyatlı hastane ve doğumunuz gece falan olursa takipli olduğunuz doktor gelmiyomuş nöbetçi doktor yaptırıyormuş doğumu. Ekol: Hastane ekibi ( ebeler hemşireler temizlik görevlileri sekreterler) iyi değilmiş , doğumhane falan temiz değilmiş Çınarlı: yeni doğan yoğun bakımı iyi değilmiş Karataş: Tahliller ve nst ücreti aşırı pahalı. ( Nst 850) sürekli her şeye zam geliyor Medicana: hemşireler iyi değilmiş doğumdan sonra emzirme vs konusunda yeterinde destek olunmuyormuş. Aklıma gelenler bunlar. Dediğim gibi bunları burda okudum ve çevremden duydum eğer farklılık varsa düzeltin lütfen hepimiz bilgilenelim 🥰
Queen3524 Ozgis1s Bende fiyat olarak ekleme yapayım bu güzel yazınıza geçen gün aradık egepol muayene 1.250- doğum 45 Medicana 2 bin-55 doğum . Ben suan egepole gidiyorum nöbetçi doktor benimde çok kafamı karıştırıyor ama egepoldeki doktorların hepsinden genelde memnuniyet var şu doktor kötü diye duymadım hiç ama tabi yinede insanın alıştığı doktor başka oluyor 🤷🏻♀️ Petek35Ozcan
Denizdinc Ozgis1s cınarlıda yeni dogum bakim ünitesi yok diye biliyorum benim doktorum cinarli ve egepol ile çalışıyormuş erken dogun riskim var cinarli yoğun bakım olarak behcetuz ve üniversite hastahanelerine gönderiyormus o riski göze alamadığım için egepolu seçtik bizde
Aden35_yn Cenayyy normal doğumu ceysu hanım mı yaptırıyor yoksa ebeler mi bir de nst ücreti me kadar acaba ?
sumerveyilmaz Petek35Ozcan tınatepe Galen bayraklı herşeyiyle mükemmel odaları temizliği hemşireler vs ama fiyat olarak yüksek şuan 47bin imiş
Cenayyy Aden35_yn nst ücreti muayene dışında gidilirse sanırım 200₺ tam emin değilim ama muayene zamanında giderseniz ekstra ücret alınmıyor doğumuda sormadım henüz haftaya kontrolüm var sorarım 🌸
Aden35_yn Cenayyy benim de Salı çarşamba günü kontrolüm var 31 haftalığım daha 2 kere gittim ceysu hanıma siz kaç haftalıksınız 😃
97-Mucize Aden35_yn birde şey soracaktım doktorla iletişim halinde misiniz yani telefon veriyor mu. Birde doğuma kesinlikle o mu giriyor nöbetçi kim varsa mı
Cenayyy Aden35_yn bende 32 haftalığım 😂 Siz benden önce gitceksiniz kontrole öğrenirseniz burayada yazar mısınız🥰😂
Feykuz 97-Mucize hayır doktor numarasını veriyor hatta benle sohbet bile ediyor ve anlatıyor detaylı dogumada tabiki o giriyor 😂🤣 ebeler hazırlıyor ebeler de ona eşlik ediyor ama doğum doktorda
Aden35_yn 97-Mucize bende bilmiyorum ki yemi başladım gittiğim de soracam soruları inşallah unutmazsam