Petek35Ozcan Merhaba kızlar Izmirde fiyatı makul olup memnun kaldığınız özel hastahane varmi ya yardımcı olurmusunuz gittiğim hastahane su hospital kapatılmış Bide doğum fiyatlarında memnuniyetiniz de söylerseniz çok sevinirim
97-Mucize Petek35Ozcan bende sizin gibi çok araştırdım burada ne tarafa yakınsınız konak tarafına mı Karşıyaka tarafına mı
Feykuz Petek35Ozcan çınarlı kadın doğum Doktor Ceysu ♥️♥️ çok tatlı ve iyi birisi oraya gidiyorum ben 750 TL muayene ücreti
Cerenszn Petek35Ozcan Izmir Çınarlı doğum hastanesi hem uygun hem çok donanımlı hemşireler ve doktorlar olsun çok iyi
Filiz3535 Petek35Ozcan çınarlı hastanesi muayene 750 tl dogum 25 bin . Doktorum Onur Bey cok ilgili donanımlı biri 🙏
97-Mucize 97-Mucize Karataş hast arzu hanım ve Çınarlı hastanesi çok öneriliyor o tarafta. Ben ksk dayım daha başlamadım özele şehir hastanesine gidiyorum valla memnunum biraz daha büyüsün cinsiyet zamanı detaylı zamanı başlarım gitmeye burada da ekol irfan bey çok öneriliyor oraya gideceğim herhalde.
97-Mucize Cerenszn valla benimde Çınarlı çok aklımı karıştırmaya başladı hem çok uygun hem de herkes memnun. Hiç de yolum düşmedi daha önce temiz güzel bir hastane mi nasıl
Feykuz 97-Mucize çok temiz ve çok ilgili doktorlar var. Ceysu olsun ♥️ benim doktorum o kadar iyi ki kopamıyosun ondan 🤣 Diğerleride çok iyimis öyle duydum
Cerenszn 97-Mucize gayet güzel bir hastane gereksiz paralar vermeye gerek yok doğum bu Medicana yapanda var canda yapanda var ama çınarlıdan memnun kalmadım diyeni hiç görmedim 2 yeğenimde orda doğdu ve şu gerçeği es geçmeyin izmirin en iyi anestezi uzmanları bu hastanede
Feykuz Petek35Ozcan şuanda 25 milyar dendi ama Ocak ayında zam olacak haliyle yansiyabilir benim de Ocak ayı doğumum gerçeklesecek ben zamlı fiyattan yararlanıyorum🤦🙄🤣
Petek35Ozcan Feykuz ayy bende su hastahanesinde doğumdan bir ay once zam olacakti ama onerdigin hastahaneye gitmeyi dusunuyorum şuan açıkçası eylülün başı olacak doğum allahin izniyle
97-Mucize Feykuz bende herkes ekole gidiyor diye ekole gidecektim ama Çınarlı hem ucuz hemde memnuniyet yüksek gerçekten. Yolu evime ters kalırım bilemedim tam nerede stadyuma mı yakın halkapınara mı
Feykuz Petek35Ozcan rica ederim canım git bak Ceysu ya git birde ufacık bir doktor minyon falan odadan hiç ayrılmak istemiceksin 🤣🤣 inşallah istediğin gibi olur
Feykuz 97-Mucize yani açıkçası biz hiç toplu taşıma ile gitmedik ondan bilmiyorum belki Halkapınara da yakındır ama sormak lazım bir
Cenayyy 97-Mucize halkapınara yakın halkapınar metro2den çoğu eshot önünden geçiyor bindikten iki durak sonra iniyorsunuz baya yakın
Yasko-y Ben Can hastanesine gidiyorum çiğlide memnunum, özel sağlık sigortası yaptırmıştım muayene karşılıyor 1200 filan olması lazım tam emin değilim.