Brcnrcvs111 👋👋👋merhaba gecesinde 12 den sonra birşey yemedim ertesi gün 11 :50 gibi kızım dogdu boynunu hiç kıpırdatmadan Yat ameliyat esnasından (48. Günüm ağrı kalmadı boynumda başımda çok dikkat ettim o konuda ) uyuştuktan sonra yaklaşık 5 dk başlıyorlar seninle sürekli konuşuyorlar nasıl hissediyorsun iyimisin diye ( benim midem çok bulandı. ¾ kez öğürdüm kusabilirsin dediler ama. Kusamadım bir iğne yaptılar sonrası hemen kesildi 😀) niye eziyet ettiniz ki o kadar ilk başta vurun iğneyi. Bu arada nasıl bir his 😄😄😄🤪 iğreti ediyor. Asla acımıyor ama. Neşterin değdiğini hissettim ben Ellerinin hareketlerini bastırma çekiştirme hareketlerini (beni rahatsız etmedi bastırma ve çekiştirme hareketleri ama 😁😁🙃🙃 Tansiyonum. Düştü onu da bir iğne ile hallettiler. Minnoşum sağlıkla geldi çok şükür anesteziden çektim ilk 5 gün ağlaya ağlaya bi hal oldum boynum kopuyor du 5. Günden sonra geçti çok şükür hiç korkma Benim vücudum ile alakalı bu Sıkıntılı geçti hamilelik öncesi ve hamilelik o yüzden buruk girdim ameliyat haneye ( oglumu kaybettim 1,5 sene ti geçiyor onun. Acısı çok etkiledi hamilelikte anesteziyi atamadım bir türlü. Yoksa dikiş ağrısı. Rahim ağrısı o kadar etkilemedi Sağlıkla kavuşun inşallah