Babymom07 sedefyrs1101 demir hapı aç karna içiliyor canım malesef 🥲 bende bir sorun yok kullanıyorum ama çok mideni bulandırıyorsa muadil başka hap kullanabilirsin benim şimdiki pembe bir hap 💊 böyle değil kokusu vs hiçbir şeyi yok. Ama vücudumuzda çok fazla demir eksikliği oluyor o yüzden kullanman lazım önemli
ezgi-esk sedefyrs1101 Hap yerine Ferplex fol kullanmanızı tavsiye ederim şurup gibi minik dozluk şişelerde. Bulantı felan yapmıyor kabızda etmiyor. Üstelik kan değerlerinide iyi tutuyor 25 haftalığım kan değerim 12 bende hap içemiyorum
Cimenn1223 sedefyrs1101 bende ilk gebeligmde kullanmadm bu gebeligimde kullaniyorm demir düşük oldgu icin veriyor doktor bana da aç kullanicksn dedi saglk ocağindaki ebenize danışın o sizi dha iyi yönlendirir açıklamasini da yapar
Nes7616 sedefyrs1101 demir ilacı değil mi başka bişey verseydi ben feramat kullanıyorum bana bundan vermedi mesela
NebahatU Ben dört buçuk aydır kullanıyorum evet kötü kokuyor ve halâ beni de rahatsız ediyor o yüzden nefes almadan yutuyorum 😁 Sabah kalkınca aç karna içmek daha iyi emilimi açısından
Nur0653 sedefyrs1101 ılık suyla içinn soğuk suyla içince yada ilacı içip uzanirsam midem bulanır o değişik tat geliyor olmadı başka bir markaninkini kullanabilirsiniz
Skck sedefyrs1101 aç karna bol suyla için ve biraz hareket edin öyle denildi bana ya da yemekten 2 saat sonra