Kaya2112 ben ilk gebeliğimde ilk 5 ay pınar em hocaya gittim memnundum aslında ama memnun olmamam gerekiyormuş ilk gebeliğim olduğu için bilmiyordum. Bana down sendromlu bebeğin dedi. Çok üzüldüm yapacak bişey yok dedim illa zeka testi yap diye tutturdu. Ben istemedim ne gelirse Allah’tan elhamdülillah dedim. Sonra bana son kontrolümde dedi ki ne yaptınız bebeğe çok korkmuş cinsel ilişki kesinlikle yasak dedi ve down sendromlu almak ister misin dedi hayır dedim. Bir dahaki muayeneye Dünyapark hastanesine gittim Berrin balsak doktora. Kesinlikle down sendromlu değil dedi baktığı gibi. Ve bebeğin yeri dar dedi. Diğer doktorumun söylediklerini söyleyince ne alaka bebek ne anlayacakta korkacak dedi. Bebeğin yeri dar bu yüzden böyle dedi. Yani memnun sanıyordum kendimi ilk hamileliğimin bilgisizliğinden anladım ki sadece para için var o doktor. 5,5 ay boşuna strese koydu beni. Çok şükür kızım çok sağlıklı doğdu. Şimdi 2. Gebeliğim ve yine doğuma Berrin balsaka gideceğim Allah’ında izniyle 🌸