Babymom07 123tazeanne aa çok iyiymiş bende özel sağlık sigortası yaptırmak istemiştim aslında sonra nasip olmadı bir şekilde ama çok mantıklı yani 👍🏻
123tazeanne Babymom07 Evet bende fiyatları duyunca iyiki yaptırmışım diyorum zaten en başından çocuk istiyorduk o yüzden dedik riske atmayalım yaptıralım 😅
Fatmao7_ Babymom07 ilk doğumu bende vitalede yaptım ama 2 doğumu da nasipse eğitim araştırma hastanesinde yapacağım inş canimm 🥰
Fundaaaaa Atilla-oktay 19 haftalık hatta 20 de diyebilirim artık 🙊🥹 sizin kaç haftalık hangi doktora gidiyorsunuz
ZO_Zeynep9098 fundanuresat beylikdüzü devlet hastanesine gidiyorum ama hala doktora alışamadim ısınamadım 22+4olduk öneriniz var mı yada Esenyurt’ta yakın devlet hastanesi önerebileceginiz var mı
blackberry118 Ozlemustunbas1 ben de ilkhan bey e geçeceğim. Doğum anında kim denk gelirse o mu giriyor acaba. 2.kez sezeryan olacağım. Sezeryan konusunda nasıl hastane bir duyumunuz var mı. Aynı yerden 2.kez ameliyat korkuyorum.
Ozlemustunbas1 blackberry118 amiliyata doktorun goroyo ama diğer doktoru bilmiylrum benim doktorumdan herkes memnun