pessoaa Elifsvr07 işte onu bilmiyorum . İlk doğumum erkendi devlette oldu . Şu an yeminliyim yapmamaya çok kötüler . Normal doğum istiyorum, mantıklı bir yer bulsam
Esmakeskin Ebru_xy benim gebeliğim 9 haftalık. Şuanlık gayet iyi memnunum hoşuma gitmeyen bir durum olmadı
Ozlemustunbas1 blackberry118 yeni gelen doktorlardan sanırım ben ilkhan Keskin’e gidiyorum çok iyi ve iyi doktorum
blackberry118 Ozlemustunbas1 ben de ilkhan bey e geçeceğim. Doğum anında kim denk gelirse o mu giriyor acaba. 2.kez sezeryan olacağım. Sezeryan konusunda nasıl hastane bir duyumunuz var mı. Aynı yerden 2.kez ameliyat korkuyorum.
Ebru_xy Esmakeskin Çok şükür kuzum benm bebeğim de 11 haftalık olacak inşallah yaa iyi duruyo bizimki de bişe çıkarsa değiştircem yaa
Zeynep0830 Melekyldz16 kaç haftalık senin bebiş kızmı erkek mi benim 11 yaşında oğlum var şimdide bir kızım olacak Allah’ın izni ile süpriz oldu bu bebiş bize tanışmak isterim
Atilla-oktay Fundaaaaa Bursalılar az ya sanırım o tarafta staj görmüştüm kaç haftalık gebesiniz belki yakındır doğumlarımız 😍
Fundaaaaa Atilla-oktay 19 haftalık hatta 20 de diyebilirim artık 🙊🥹 sizin kaç haftalık hangi doktora gidiyorsunuz