Ayvareceli Sevcan62 ayy hayırlı olsun aslan burcu geliyor. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah
Ayvareceli Bekim ağrıyor. Uyurken dönmekte zorlanıyorum. 2 saatte bir zaten tuvalete kalkıyorum ,sıcak bunaldım. Baykuş givi dolanıyorum evde
Sevcan62 Ayvareceli inşallah çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına sağlıkla kucağınıza alın sizde 💕
Sevcan62 kardelengurler7 amin inşallah 💕geliyor canım suyu bayağa azalmış pazartesi olacaktı normalde cumaya çekti doktor. Darısı sizin başınıza hepimiz sağ Salim alalım evlatlarımızı kucağımıza 🙏🏻
Ebrularla Gebelik alerjisi mi ne belli değil 1.5 aydır kaşınıyorum ve batma başladı üstüne bi de ishal oldum ölüyorım 38+6 artık doğsun die dua ediyorum
kardelengurler7 Sevcan62 öğlen olmadan bebiş kucağında o zaman ayh ne güzel ya bir an önce dogirsam bende
Sevcan62 Ayvareceli çok var hemde bütün duygular bir arada korku heyecan endişe iyi olacak mı nasıl geçecek her şeyi düşünüyorsun 🥲💕
Ayvareceli Sevcan62 seni o kadar iyi anlıyorum ki ben başkasının haberini duyunca aşırı heyecanlanıyorum. Korkma bebeğine kavuşacağın için sevin. Nefesler alıp ver kokusunu hayal et. Kuş gibi oluşunu ayy ne tatlı ya🥰 yanınızda meyve falanda götürün hatta varsa komposto kuru meyveler anesteziden sonra süt olur güç kuvvet olur
Ebru_y Babyycutee son haftalarda cok oyuyo gece uyanma uykuya dalamama bence bebişe hazırlık bu doğunca bol uykusuz gecelere hazırlık 😂
Babyycutee 1bebe1meow saat 6 oluyor hanım hanım 🥹😂 valla ya demek vücut kendini alıştırıyor mu ne yapıyor anlamadım deliksiz uykuya hasretim
Sevcan62 Ayvareceli olumlu düşünmeye çalışıyorum tabi ama her şey aklıma geliyor işte çok farklı bir şey gerçekten Allah isteyen herkese versin 🙏🏻💕 evet canım kaynatıcam bugün komposto rezene de alıcam kahve yaparız diye ketıl alırım yanıma belki unutmazsam 😂