kardelengurler7 1bebe1meow 11de yatağa girdim uyandığımda 1.15 falandı hala uyumaya çalışıyorum yok anam uyuyamıyorum uykuya dalma problemlerim çıktı meydana yeni yeni gözlerim gidiyor ama dalamıyorum oturup aglicam zor tutuyorum kendimi
1bebe1meow kardelengurler7 Sabahtan beri hiç uyumadan bekliyorum 12 gibi girdim yatağa olmadı kalktım saatlerdir pilates topunda oturuyorum bel ağrısından ve pelvis kemiğimin ağrısından asla uyuyamıyorum çok uykum var ama uyuyamıyorum
1bebe1meow Babyycutee Ahhha ahhhh doğumdan önce bol bol uyuyup enerji depolamaktı hayalim ama işte saat sabahın 5i oluyor 😂
Ebru_y Babyycutee son haftalarda cok oyuyo gece uyanma uykuya dalamama bence bebişe hazırlık bu doğunca bol uykusuz gecelere hazırlık 😂
Babyycutee 1bebe1meow saat 6 oluyor hanım hanım 🥹😂 valla ya demek vücut kendini alıştırıyor mu ne yapıyor anlamadım deliksiz uykuya hasretim
1bebe1meow Nillssunal Keşke yatağa yapma gibi bir şansımız olsaaaaa sifon sesinden nefret ettim artık 😒
1bebe1meow Sariilayda16 Stres stres nereye kadar amannnn aç yağmur sesini telden bi güzel hayal kurarak uyu valla ağrım olmasa bende öyle yapardım da ağrıdan uyuyamıyorum 😒
1bebe1meow metemom_ Valla ben karıncalar aç kaldı diye şeker koyup milyonlarca karıncaya ve kelebeğe davetiye çıkartmışlığım var kargoyla gelsin aşkooooo 😂😂😂
Bh05 Göbeğimin kaşıntısından uyku tutmuyor kiiii 😒 Haftadan beri de yağlanıyorum ama öyle çok kaşınıyor ki uyutmadı
denizleo09 Sabah 5 oldu hala uyuyamadım ağzım burnum hep tıkalı, sıcak Küçük bi sinir topu gibiyim o kadar öfkeli hissediyorum ki ağlıycam birazdan